Cel Mai Bun Vibrator – Cum Îl Alegi? Ghidul Cumpărătorului

cel mai bun vibrator

Care este cel mai bun vibrator este una dintre intrebarile pe care le primim foarte des pe chatul de la sex shop. SI nu este de mirare, intrucat vibratoarele sunt  fără doar și poate printre cele mai populare jucării erotice. Din acest motiv, există nenumărate modele pe piață, făcând alegerea celui potrivit mai dificilă. Așadar, haideti sa vedem care este cel mai bun vibrator pe care îl poți cumpăra online? Ce funcții și ce preț trebuie să aibă acesta?

Cu toate că înainte vibratoarele erau un subiect tabu, de subsol, fiind mai mult jucării folosite în filmele porno decât în scop personal, în ultimii ani acestea au devenit din ce în ce mai acceptate din punct de vedere social. Astfel, astăzi, femeile vorbesc mult mai relaxat, despre ce vibrator folosesc fără să își facă griji că vor fi la fel de judecate.

Mai mult de atât, acestea au devenit de totodată mult mai accesibile, astfel că în zilele noastre poți cumpăra cel mai bun vibrator în doar câțiva pași, de la un sex shop online.

Având în vedere că există atât de multe tipuri de vibratoare, cum ar fi cele pentru clitoris, cele rabbit, vibratoare de cuplu sau pentru punctul G, alegerea unuia poate fi dificilă, mai ales dacă este primul pe care îl cumperi și nu știi foarte multe despre acestea. Aici te vom ajuta noi. Îți vom spune exact ce trebuie să faci pentru a-l achiziționa pe cel care ți se potrivește.

Cum alegi cel mai bun vibrator?

Sunt mai multe aspecte de care trebuie să ții cont când alegi o astfel de jucărie. Unul din cele mai importante este zona în care este folosită dar și funcțiile pe care ți le dorești de la un vibrator. Dacă-ți dorești un vibrator cu cap rotativ de exemplu, cu siguranța Fiery Dong va fi una dintre cele mai bune opțiuni pe care le avem în catalog. Dimensiuni perfecte, forma și detalii realistice, cap rotativ, ventuza, tot ce-ți poți dori de la un vibrator.

Dacă dorești un produs pentru activitați precum onlyfans, probabil nimic nu va bate performanta unui Lush 3 și exemplele pot continua, motiv pentru care te invit să citești articolul până la capat deoarece am scris toate informațiile pe care le-am adunat de-a lungul anilor despre cum ar trebui să  fie cel mai bun vibrator.

Zona pe care o dorești stimulată

Având în vedere există atât de multe tipuri – de la viboratoare pentru punctul G,în formă de fluture, de masaj, cu perle, realsitice, cu stimulare dublă sau chiar triplă până la cele pentru stimularea clitorisului sau anale, trebuie să știi bine în ce zonă vrei să folosești jucăria.

Cu alte cuvinte, trebuie să cumperi un vibrator care să îți stimuleze zona dorită. Este bine să te gândești dinainte care este scopul jucăriei alese: vrei să obții o stimulare „clasică”, vaginală sau vrei plăceri mai speciale? Poate ești interesată să îți stimulezi clitorisul sau chiar anusul? Ce ai spune de o jucărie care nici măcar nu trebuie să o folosești în scop erotic, ci pur și simplu pentru un masaj relaxant după o zi grea? Depinde de tine și de ceea ce dorești să obții de la acesta.

1. Pretty Love Andre – Vibrator Rabbit cu Striații

vibrator-vibrator-Pretty Love Andre

vezi oferta pentru Pretty Love Andre

Vibratorul Pretty Love Andre este conceput special pentru a stimula stimula atat punctul G cât și clitorisul in acelasi timp. Membrum principal este ușor indoit pentru stimularea punctului G iar membrul mai mic stimuleaza intens clitorisul, oferindu-ti orgasme puternice. Mai mult de atat, aceasta jucarie poate fi folosita chiar și cand faceti sex anal, pentru a stimula cele 3 zone erogene simultan.

2. Pretty Love Felix – Vibrator Rabbit, 30 viteze

vibrator-rabbit-pretty-love-felix

vezi oferta pentru Pretty Love Felix

Pretty Love Felix este un vibrator rabbit ce ajuta la stimularea atat a punctului G cât și a clitorisului. Varful sau ușor curbat și bombat atinge cu precizie punctul G in timp ce cele 30 funcții de vibrație il stimuleaza intens. Stimulatorul clitoridian are forma unui cap de delfin, avand „buze” ce oferă un plus de plăcere atunci cand acestea ating acel punct sensibil.

3. Enigma – Vibrator de Lux pentru Punctul G și Clitoris

Enigma este un vibrator ce are o formă speciala, fiind conceput special pentru a stimula cele mai sensibile zone erogene ale femeilor: punctul G și clitorisul. Forma sa curbata ajuta la o stimulare intensa și precisa. Are design ergonomic, fiind ușor de manevrat. Este rezistent la apă, astfel ca il poți folosi chiar și in dus.

vibrator Enigma rezistent la apă

vezi oferta pentru vibratorul ENIGMA

Dacă dorești să stimulezi atât vaginul cât și clitorisul în același timp, poți alege un vibrator dublu – acesta stimulează ambele zone în același timp. Pentru astfel de plăceri, cele mai recomandate sunt vibratoarele rabbit (iepuraș). Acestea oferă o stimulare dublă simultană dar pot fi folosite și pentru o singură zonă.

Există de asemenea vibratoare special concepute pentru stimularea anusului. Dacă ești pasionată de astfel de plăceri, este important să folosești doar vibratoarele concepute special pentru jocuri anale. Acestea au o bază plană ce previn ca jucăria să intre, accidental, cu totul în anus iar multe femei spun despre ele ca ar fi cele mai bune vibratoare.

Puterea și intensitatea vibrațiilor

Un alt aspect important pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când vrei să cumperi cel mai bun vibrator este funcțiile pe care le are acesta. Această alegere este însă foarte subiectivă, așadar trebuie să cumperi unul în funcție de preferințele tale. Dacă nu ai mai folosit până acum o astfel de jucărie, se recomandă să alegi unul simplu, fără funcții complexe, prevăzut pur și simplu cu mai multe viteze de vibrație.

Dacă ești o persoană experimentată, există multe opțiuni din care poți alege. Acesta trebuie ales în funcție de experiența pe care ai avut-o cu vibratorul anterior. Ce ai simțit că dorești mai mult de la acea jucărie?

Dorești unul mai puternic? Sau poate vrei unul vibrații sub formă de pulsație?

Ce ai spune de un vibrator care se mișcă singur înainte-înapoi? Alegerea este personală și depinde strict de dorințele tale. Dacă nu știi sigur, poți oricând să optezi pentru unul clasic, care are pur și simplu mai multe viteze de vibrație. Pentru cei ce doresc, există chiar și vibratoare prevazute cu telecomandă. Acestea te ajută să controlezi jucăria de la distanță, astfel că poți schimba funcțiile sale chiar și în timpul utilizării, fără să te oprești pentru a te uita la butoane.

Material din care sunt fabricate

Majoritatea vibratoarelor pe care le găsești prin sex shop sunt confecționate din trei tipuri de materiale: din plastic, silicon sau din gel. Care este cel mai bun vibrator in functie de material, este o discutie destul de lunga. Haideti totusi sa va prezint  câteva modele avantaje și dezavantake.

Vibratoare din gel

Cele din gel sunt mai ieftine și sunt potrivite pentru cei ce sunt la început și nu știu sigur ce doresc de la o astfel de jucărie. Poate fi considerată o jucărie de testare. În cazul în care este compatibil, se recomandă utilizarea unui prezervativ deasupra acestei jucării.

Vibrator Realistic x5 King Dong – Din TPE, 20.3 cm

Vibratorul Realistic x5 King Dong este confecționat din gel (TPE) și are 20.3 cm în lungime iar în diametru 4 cm. Este foarte ușor de folosit, având o telecomandă din care poți controla vibrațiile. Potrivit atât pentru începători cât și pentru persoanele experimentate

Vibrator Realistic x5 King Dong

vezi oferta pentru x5 King Dong

Vibratoarele din silicon

Când ești sigur de jucăria pe care vrei să o cumperi, se recomandă una din silicon. Acest material nu este proros, astfel că spălarea jucăriei este mult mai ușoară. În general, vibratoarele confecționat din silicon sunt considerate cele mai de calitate și printre cele mai bune vibratoare. Vezi aici cele mai apreciate vibratoare din silicon.

Vibrator Realistic Dual Density King Cock Pipedream – Din Silicon, 20.3 cm

Vibratorul Pretty Love Phoenix este confecționat din silicon și are 20.3 cm lungime iar în diametru 5.4 cm. Pe exterior e prevăzut cu vene proeminente ce stimulează pereții vaginali. Se încarcă prin USB și la bază are o ventuză cu care poate fi prins la un ham, să fie folosit pe post de strap on. Este cu siguranta cel mai bun vibrator din gama sa de pret și cu functionalitate de prindere pe strapon.

Vibrator Realistic Dual Density King Cock Pipedream flesh

vezi oferta pentru vibratorul Dual Density King Cock Pipedream

Din Plastic

Vibratoarele din plastic au de asemenea un preț accesibil și sunt ușor de curățat. Materialul este însă mai tare, dar acest lucru le face de asemenea mai rezistente. Cu toate că este un material dur, având în vedere cât este de alunecos, oferă o penetrare ușoară și confortabilă.

Vibrator Clasic Gaia Eco – Albastru, din Plastic

Vibratorul Clasic Gaia Eco este făcut din plastic și are 17.7 cm lungime iar în diametru 2.5 cm. Cu toate că materialul este dur, e foarte alunecos, făcând penetrarea ușoară și plăcut. Este ușor de curățat și utilizat.

Vibrator Clasic Gaia Eco

vezi oferta pentru Gaia Eco

Alte materiale

Dacă dorești însă o jucărie dintr-un material mai „special”, există și unele din sticlă sau oțel. Acestea sunt de regulă mai scumpe, fiind o alegere potrivită pentru cei ce doresc ca cel mai bun vibrator al lor sa fie considerat și unul de lux. Noi, in sex shop, avem o sectiune speciala cu vibratoare de lux pe care iti recomand sa o analizezi daca vrei sa veiz câteva modele de calitate superioara.

Este important de precizat de asemenea faptul că materialul din care este făcută jucăria determină și aspectul pe care îl are aceasta, dar și cum se simte la atingere. Așadar, trebuie să alegi materialul și în funcție de aspectul pe care dorești să îl aibă vibratorul, nu doar în funcție de preț.

Cel mai bun vibrator în funcție de dimensiuni

Dimensiunea unui vibrator este foarte importantă. Când faci această achiziție, trebuie să fii atent atât la lungimea cât și la diametrul pe care îl are această jucărie. Mărimea potrivită depinde de scopul pe care îl are jucăria. De exemplu, vibratoarele conceput strict pentru stimularea clitorisului ar putea avea dimensiuni mai mici, în timp ce vibratoarele ce au rolul de a stimula vaginul sau mai multe zone au în general sunt în general mai mari în lungime.

Si grosimea unui vibrator este importantă: acesta poate influența cât de plăcut se va simți în timpul utilizării. Dacă este prima dată când folosești o astfel de jucărie, se recomandă unul mai subțire. Pe măsură ce capeți experiență, poți trece la vibratoare din ce în ce mai groase.

Dimensiunea sa poate să afecteze modul în care jucăria este depozitată. Un vibrator mic este mai discret și ușor de depozitat. În schimb, unul mare poate fi mult mai ușor de descoperit de rude sau de prieteni atunci când vin in vizită dar chiar și de copii.

Acest aspect este important totodată și când mergi în concediu: este mult mai ușor să iei cu tine un vibrator mic și discret decât unul mare care abia încape în geantă. Acesta este unul din principalele motive pentru care majoritatea vibratoarelor concepute pentru călătorii au dimensiuni mai mici. Așadar, nu putem spune că un vibrator mare este mai bun decât unul mic sau invers: trebuie aleasă dimensiunea sa în funcție de scopul pe care îl are acesta dar și de experiența ta cu astfel de jucării.

Vibratoare mici

Poate fi un vibrator mic, cel mai bun vibrator? Cu siguranta! Există de asemenea și vibratoare mici, concepute în special pentru începători sau pentru femeile ce doresc discreție absolută. Acestea sunt ușor de controlat iar majoritatea pot fi folosite atât pentru stimularea clitorisului cât și a vaginului. În ciuda dimensiunilor, pot avea un motor suficient de puternic pentru a te satisface. Aici puteti vedea tot catalogul nostru cu vibratoare mici.

În această categorie putem găsi și vibratoarele glonț, ce pot fi folosite ca atare sau pot fi folosite la diferite jucării. De exemplu, sunt multe masturbatoare în care se pot introduce un vibrator glonț (conceput special pentru a se potrivi) ce are rolul de a face jucăria să vibreze.

Mia 2 Lelo – Vibrator Mic În Formă de Ruj

 

vibrator mic mia 2 lelo

vezi specificațiile pentru Mia 2 Lelo

Vibratorul LELO Mia 2 este foarte mic, discret și are o formă de ruj, fiind alegerea perfectă pentru cei ce doresc o jucărie pe care să o ia cu ei oriunde ar merge, fără să își facă griji că prietenii i-ar putea prinde. Dacă cineva vede jucăria, nici nu și-ar da seama că este un vibrator (în cazul în care nu a auzit de brandul LELO). Din punctul meu de vedere, Mia 2 LELO ar putea fi considerat fără doar și poate cel mai bun vibrator de dimensiuni mici.

Pretty Love Sampson – Vibrator Mic Din Silicon, 12.4 cm

pretty-love-sampson-mov (1)

vezi oferta pentru Pretty Love Sampson

Pretty Love Sampson este un vibrator foarte mic și discret, confecțioant din silicon moale și plăcut la atingeer. Are 12.4 cm lungime iar în diametru 2.7 cm. Motorul este mic, însă suficient de puternic pentru a satisface orice femeie.

Vibratorul mic Microscopic Vibe Therapy – Roz, Din Silicon

 

Microscopic-Vibe-Therapy-Mini-P

vezi oferta pentru Microscopic Vibe Therapy

Microscopic Vibe Therapy este un vibrator ce are 12 cm lungime și 2.8 cm în diametru, fiind foarte mic și discret. E prevăzut cu vibrații puternice, ușor de controlat. Are 7 funcții de vibrație și e foarte ușor de controlat. Potrivit pentru începători și persoanele experimentate laolaltă.

Vibratoare mari

Vibratoarele mari sunt în general cele care depășesc cu mult dimensiunile obișnuite ale unui penis, chiar și pe cele ale unui bărbat bine dotat. În această categorie există și vibratoare cu dimensiuni extreme (vezi vibratorul Real Feel Deluxe No. 12), ce nu sunt concepute pentru a fi folosite în dormitor, ci pe post de bibelou la o petrecere tematică, cum ar fi la ziua burlăcițelor.

Alte vibratoare cu formă specială ce merită menționate sunt cele sub formă de bikini. Acestea sunt practic niște nici vibratoare ce pot fi folosite la o pereche de bikini (cel mai adesea perechea de chiloței este inclusă) și sunt ideale pentru jocurile erotice în cuplu, fiind folosite cu ajutorul unei telecomenzi.

Poți să îi porți chiar și atunci când ieșiți în oraș. Oferă partenerului telecomanda și lasă-l să pornească vibrațiile când te aștepți mai puțin. Veți avea parte de un plus de distracție și plăcere. Ca sfat, este bine să știi că vibratoarele subțiri oferă senzațiile într-o zonă mult mai mică. Aceste senzații sunt așadar mai „concentrate”, fiind mai intense, în timp ce vibratoarele mari răspândesc vibrațiile pe o suprafață mai extinsă.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să stimulezi anumite zone specifice, mici, poți folosi o jucărie mai subțire iar dacă vrei o stimulare clasică, relaxantă, poți folosi vibratoarele de mai groase. Ține cont de acest sfat atunci când vrei să cumperi cel mai bun vibrator deoarece fiecare are propriile sale avantaje.

Nu doar materialul ci și culoarea jucăriei este importantă. Aceasta poate schimba aspectul jucăriei. Există o mulțime de culori valabile indiferent de forma jucăriei alese. De la cele de culoare naturală (flesh) până la cele de culori intense sau chiar care strălucesc în întuneric, posibilitățile sunt nelimitate.

Super Emperor – Vibrator Realistic Mare, 34 cm

 

Super-Emperor

vezi oferta pentru Super Emperor

Super Emperor este un vibrator realistic gigant, având 34 cm lungime și 6.4 cm în diametru. Are un vârf bombat, bine definit pentru a face penetrarea cât mai plăcută. Este confecțioant din TPR, un material moale. Pe exterior are vene proeminente ce stimulează pereții vaginali.

Icebreaker – Vibrator Rabbit Mare, Din Jelly 25 cm

 

vibrator Icebreaker

vezi oferta pentru Icebreaker

Vibratorul rabbit Icebreaker este confecționat din jelly și are 25 cm lungime și 4 cm în diaemtru. Are o culoare albastră, foarte plăcută. Stimulează întens atât vaginul cât și clitorisul în același timp. Cu toate că este rabbit, membrul principal are un design realistic, simulând un penis adevărat.

 

vibrator Tiger G5 interfata mov

vezi oferta pentru Tiger G5

Tiger 5 este un vibrator de lux de dimensiuni impresionante, având 23 cm lungime și 4 cm în diametru. Este confecționat din silicon moale, plăcut la atingere. Pe suprafața sa are striații puternice cu care stimulează intens pereții vaginali. Se încarcă prin USB, așadar nu trebuie să ai grija bateriilor.

Metoda de încărcare

Vibratoarele pot fi concepute cu baterii sau se pot încărca la priză. Cele cu baterii sunt simplu de utilizat, însă principala problemă a acestora este faptul că nu au mai multe intensități de vibrație, ci doar un buton de pornit și oprit. Pentru începători se recomandă o jucărie ce se încarcă prin USB, deoarece aceasta are mai multe intensități de vibrație, astfel că în cazul în care jucăria este prea puternică, poți alege viteze mia lente, mai confortabile și mai relaxante.

Nivel de zgomot

Este imposibil ca vibrațiile vibratorului să fie complet silențioase chiar și atunci cand vorbim despre cel mai bun vibrator. Atunci când motorul se mișcă, acesta va produce zgomot. Totuși, nivelul de sunet diferă de la un aparat la altul, așadar atunci când alegi vrei să cumperi cel mai bun vibrator, este important să fii atentă și la acest aspect.

Este indicat să cumepri jucăria dorită în funcție de nevoile tale. De exemplu, dacă ai copii, dacă locuiești cu părinții sau ai colegi de apartament, cel mai probabil vei dori o jucărie cât mai discretă, care să nu se audă în camera alăturată. În aceste situații se recomandă așadar un vibrator mai silențios. Dacă ești interesată, găsești aici cele mai silențioase vibratoare.

Vibratorul clasic Exquisite Power Vibe este confecționat din silicon, are 20.5 cm lungime și în diametru  3.3 cm. Are o formă specială pentru a stimula punctul G și este foarte silențios. Alegerea perfectă pentru cei care au nevoie de discreție absolută. Este rezistent la apă și se încarcă prin USB

Vibrator Clasic Exquisite Power Vibe flesh

vezi oferta pentru vibratorul Exquisite Power

Materialul din care este făcut poate să influențeze nivelul de zgomot pe care îl face această jucărie. Vibratoarele din materiale mai duce sunt în general mai zgomotoase iar cele din silicon sau cauciuc sunt mai silențioase.

Forma și culoarea vibratorului

Când vine vorba de formă sunt foarte multe modele din care poți să alegi. Vibratoarele pot avea diferite forme, culori sau mărimi, care mai de care mai interesante.

Forma sa dictează de asemenea și scopul pe care îl are jucăria. Un vibrator conceput special pentru stimularea clitorisului, de exemplu, va avea o formă diferită față de unul ce are rol de penetrare. Forma lor poate fi așadar mai simplă sau mai complexă în funcție de rolul pe care îl au.

Cele mai populare, considerate de asemenea și „vibratoare clasice” sunt cele vibratoarele realistice. Acestea seamănă foarte bine cu un penis adevărat, în erecție, fiind adesea prevăzute cu testicule și vene proeminente. Materialul din care sunt făcute acestea este foarte moale, catifelat și fin, făcându-le să semene atât la aspect cât și la cum se simt cu un penis adevărat. Pentru cele ce doresc mai degrabă o jucărie în adevăratul sens al cuvântului și nu un vibrator ce seamănă cu un penis, puteți alege unul cu o formă specială.

Vibratoare fosforescente

Există de asemenea pentru doritoare și vibratoare care au aspect realistic însă culori deosebite, pe care un penis adevărat nu le are, cum ar fi un albastru strident sau chiar vibratoare ce strălucesc în intuneric.

Vibrator Firefly Glow in The Dark – Fosforescent. Această jucărie are design realistic însă are o culoare roz, stridentă, foarte plăcută. Ceea ce îl face special însă este faptul că strălucește în întuneric, fiind potrivit pentru cei ce doresc un spectacol de lumini. Poți oferi un spectacol pe cinste partenerului. Este de asemenea potrivit pentru studiourile de videochat, dacă vrei să creezi efecte speciale.

vezi oferta pentru Firefly Glow in The Dark

În general, vibratoarele ce au formă cilindrică, falică sunt concepute pentru penetrare, chiar dacă seamănă sau nu cu un penis adevărat. Există totodată și variații cum ar fi cele pentru punctul G. Acestea au formă falică dar vârful îndoit, pentru a atinge cu precizie acel punct sensibil al femeilor. Vibratoarele concepute strict pentru stimularea clitorisului sunt în general plane și rotunde,

O formă specială au de asemenea și vibratoarele duble. Acestea au rolul de a stimula atât vaginul cât și anusul în același timp. Pot fi de asemenea folosite de ambii parteneri, fiind adesea recomandate cuplurilor.

Vibratoare rabbit

Vibratoarele rabbit sunt unele din cele mai populare, având două membre: unul pentru stimularea vaginului și unul pentru clitoris. Acestea și-au primit numele de „vibratoare iepuraș” deoarece inițial chiar aveau formă de iepure, deoarece exista o lege care interzicea conceperea jucăriilor obscene.

Între timp, acestea au evoluat și au forma pe care o vedem astăzi. Multe însă încearcă să păstreze tradiția, folosind încă urechiușele de iepure pe membrul ce stimulează clitorisul. În cazul acesta, urechiușele au rolul de a oferi un plus de plăcere la nivelul zonei sensibile a femeilor.

Unii producători au dus această jucărie chiar și mai departe, îndoind ușor membrul principal al vibratorului rabbit. Astfel acestea stimulează atât clitorisul cât și punctul G în același timp.

Vibratorul rabbit pretty Love Ansel este confecționat din silicon, are design moale și plăcut la atingere. Este tare pe interior și moale pe exterior, oferindu-ți confort absolut. Fiind prevăzut cu 2 membre, stimulează intens atât punctul G cât și clitorisul.

Pretty-Love-Ansel-mov

vezi oferta pentru Pretty Love Ansel

Vibratoare pentru punctul G

Vibratoarele pentru punctul G au o formă ergonomică pentru a putea fi folosite mai ușor iar varful este îndoit, pentru a stimula cu precizie punctul G. În general acestea sunt făcute din materiale moi pentru a fi cât mai prietenoase cu acea zonă delicată a femeilor.

Vibratoarele de tip fluture, cunoscute și sub numele de „vibratoare butterfly” sunt concepute pentru a fi prinse cu ajutorul unor chingi ajustabili în jurul coapselor și stimulează intens clitorisul. Acestea sunt ideale atât pentru jocurile solo cât și în cuplu, adesea putând fi folosite fără mâini.

Nyx Adrien Lastic – Vibrator Pentru Punctul G, Din Silicon, 20 cm

Nyx Adrien Lastic mov

vezi oferta pentru Nyx Adrien Lastic

Nyx Adrien Lastic este un vibrator ce are o formă specială, curbată, stimulând intens punctul G. Este alegerea potrivită atât pentru începători cât și pentru persoanele experimentate. Este ușor de manevrat și de utilizat. Are 20 cm lungime iar în diametru 3.6 c, fiind potrivit atât pentru începători cât și pentru persoanele experimentate.

Cel mai bun vibrator pentru deget

Vibratoarele pentru deget, cunoscute și sub numele de „vibratoare finger” au dimensiuni mai mici și sunt potrivite chiar și pentru femeile ce nu au mai folosit o astfel de jucărie până acum. Sunt ușor de utilizat: tot ce trebuie să faci este să le pui pe deget, după care le poți utiliza în voie. Dacă vrei să duci partidele de amor la un alt nivel, există modele ce includ diferite accesorii cum ar fi urechiușe de iepuraș sau care au o formă ușor curbată, pentru a stimula intens punctul G.

Pretty Love Maxwell este un vibrator ce se poate pune pe deget și îți oferă orgasme de neuitat. Are o formă curbata, pentru a stimula punctul G în timpul penetrării. Având 8.2 cm lungime și 5.2 cm în diametru, este suficient de mic pentru a-l folosi chiar și începătorii.

Pretty-Love-Maxwell

vezi oferta pentru Pretty Love Maxwell

Oua vibratoare

Ouăle vibratoare sunt concepute special pentru a stimula clitorisul dar și alte zone erogene. După cum le spune și numele, acestea au formă de ou și pot fi folosite atât de una singură cât și împreună cu persoana iubită

Ella Svakom este un ou vibrator confecționat din silicon ce are 21.5 cm lungime iar în diametru 3.3 cm. Este prevăzut cu aplicație controlată foarte ușor, direct de pe smartphone. Se încarcă prin USB; așadar nu trebuie să ai grija bateriilor. Fiind rezistent la apă, este foarte ușor de întreținot.

ella svakom rosu

vezi oferta pentru Ella Svakom

Cel mai bun vibrator în funcție de preț

Prețul unui vibrator poate fi diferit în funcție de formă, model, tip, producător dar și materialul din care este confecționat. În general, vibratoarele mici sunt cele mai accesibile iar cu cât sunt mai mari și au funcții mai complexe, cu atât crește și prețul. Există așadar vibratoare pentru toate buzunarele: de la vibratoare ieftine, de la 40-50 RON până la vibratoare de lux, ce pot depăși 900 RON. Dacă ești interesată, poți găsi aici cele mai cumpărate vibratoare de lux.

Acestea fiind spuse, atunci când achiziționezi cel mai bun vibrator este important să ții cont de faptul că gusturile pot fi diferite. Informează-te bine înainte să îl cumperi și asigură-te că ți se potrivește atât la dimensiuni cât și la aspect. Cel mai greu este la început, însă cu timpul, după ce capeți experiență, vei ști mai bine cum să alegi jucăria care să ți se potrivească mai bine. Spor la cumpărături!

Cel mai bun vibrator pentru cuplu

Poti sa iti faci bagajele, pentru ca tu și partenerul tau veti merge in excursie pe Insula Placerii. Dar, inainte de a pleca, ar trebui sa citesti ghidul nostru despre vibratoarele pentru cupluri și sa iti faci vacanta sa fie și mai aventuroasa prin aducerea unei jucarii sexuale pentru adulti cu voi.

Vibratoarele pentru cuplu (vezi aici reducerile din sex shop ul Just Love la acest tip de vibratoare) sunt create în mod specific pentru a adauga și mai multa distractie erotica in viata ta sexuala. Ai ezitari in privinta folosirii unui vibrator in dormitor? Poti sa iei notite de la cele 41 de procente dintre barbații și femeile care au folosit un vibrator pentru preludiu sau de la cele 37 de procente dintre barbații și femeile care au adaugat un al treilea membru (adica vibratorul) in cadrul actiunii din dormitor. Daca ai nevoie in continuare sa fii convins, atunci poți sa citesti in continuare despre lumea vibratoarelor pentru cupluri.

De ce sa iei un vibrator pentru cupluri? Beneficiile aduse

Cu totii stim ca sexul reprezinta o parte importanta a oricarei relatii romantice și sa mentii lucrurile distractive și fierbinti reprezinta un alt aspect al unei relatii amoroase sanatoase și implinite. Vibratoarele pentru cupluri pot sa iti duca viata sexuala pe noi culmi și sa iti ofere tot felul de beneficii de care poți să te bucuri. Arunca și tu o privire:

O experienta sexuala mai buna

Daca ai difucultati sa ajungi la orgasm in timpul partidei de sex cu partenerul tau sau iti doresti sa iti modifici rutina din timpul partidei de sex, adaugarea unui vibrator poate sa condimenteze lucrurile din dormitor și sa aduca mai multa varietate. Atunci cand esti mai deschisa la minte și nu mai iei sexul in serios, poți sa ai parte de experiențe mai satisfacatoare. Citeste criteriile noastre și vezi cum gasesti cel mai bun vibrator pentru tine.

Gata cu orgasmele mimate

Un procent uimitor de 80% dintre femei mimeaza orgasmele și motivele pentru care acest lucru are loc variaza foarte mult in randul femeilor. De la faptul ca se simt prea obosite și pana la faptul ca nu vor sa isi raneasca partenerul, femeile care au mimat orgasmul cel putin o singura data in viata lor pot sa nu aiba parte de satisfactia sexuala pe care o doresc. Majoritatea femeilor ajung la orgasm prin stimularea clitorisului și vibratoarele reprezinta unele dintre cele mai bune jucarii sexuale care pot sa ajute la stimilarea clitorisului și care pot garanta obtinerea unui orgasm pentru multe femei.

Prin folosirea unui vibrator pentru cupluri, o să știi ca o sa ajungi la orgasm in timp ce esti cu partenerul tau (atat timp cat vibratorul e folosit asa cum trebuie și e pus intr-o pozitie care sa te ajute sa ajungi la orgasm). Aici ai o alta statistica uimitoare: 28% dintre barbati au mimat și ei orgasmul. Poate să pară imposibil din moment ce societatea noastra pune accentul pe placerea barbatilo, dar este adevărat. Motivele pebtru care barbații ajung la orgasm pot sa fie aceleasi ca și in cazul femeilor. In unele cazuri, mimarea unui orgasm se poate datora și faptului ca o persoana este prea intoxicata (mai ales din moment ce alcoolul este un deprimant și determina relaxarea corpului).

Si partenerul tau se poate bucura de fiorii oferiti de un vibrator, asa ca de ce nu incercati un vibrator pentru cupluri pentru a vedea cata plăcere sexuala puteti obtine cu ajutorul acestei jucarii sexuale? O sa poti, de asemenea, sa imbunatatesti nivelul de comunicare despre sex cu partenerul tau. Daca și tu mimezi orgasmele, înseamnă ca mai ai de lucru tu ca persoana sau voi ca cuplu. Pana la urma, nu poți sa primesti ccea ce nu ceri.

Face ca sexul sa fie mai bun

Multi dintre noi ne ingrijoram in privinta performantei noastre atunci cand facem sex cu partenerul nostru. Uitam ca sexul este, de asemenea, și o experiență de invatare și ca putem sa aflam mai multe informatii despre ceea ce ii place partenerului. Nu o sa ne iasa totul absolut perfect de fiecare data cand facem sex si, prin urmare, ar trebui ca sexul sa fie foarte distractiv. Vibratoarele sunt, in cele din urma, niste jucarii sexuale și jucariile ar trebui sa faca ca orice situatie sa fie mai diatractiva. Daca un vibrator pentru cupluri este distractiv pentru tine și pentru partenerul tau, atunci ar trebui sa aratati acest lucru.

Lista cu cele mai bune vibratoare pentru cupluri

Indiferent de sexualitatea ta sau de sexul pe care il ai, exista mereu un vibrator pentru cupluri pe care il poți lua cu tine in dormitor. Noi am făcut o lista cu sapte dintre cele mai bine vandute vibratoare, astfel incat tu și partenerul tau sa puteti sa alegeti cel mai bun model pentru a va distra împreună.

  1. Partner Plus Remote – Vibrator pentru Cuplu Wireless

vibrator-cuplu-partner-whale-plus

Joaca cu degetul a devenit și mai buna. Stimularea clitorisului partenerei tale este mai personala și mai distractiva pentru voi doi cu ajutorul modelului Jimmyjane Hello Touch Fingertip Vibe. Degetele tale pot sa faca multe pentru a iti excita partenera.Dar, cu ajutorul acestui model de vibrator, poți sa duci lucrurile la un alt nivel. Atat femeile, cât și barbații pot sa aiba parte de satisfactie sexuala cu ajutorul acestei jucarii sexuale. Barbatii pot sa fie excitati cu ajutorul acestui vibrator high tech prin stimularea scrotului sau a perineului.

Acest vibrator este confecționat dintr-un silicon de o calitate extraordinar de buna, are o lungime de 9 centimetri și un diametru de 3.5 centimetri. De asemenea, are 10 trepte de vibrație și bineinteles, poate fi controlat wireless. Este o jucarie extraordinara pentru orice cuplu, indiferent de varsta!

  1. Vibratorul Partner Whale

vibrator-cuplu-partner-whale-albastru

Un vibrator exclusiv pentru cupuri de la un brand de produse intime de lux, Satisfyer, modelul Partner Whale  este un vibrator high tech cu actiune duala, care stimuleaza partidele de sex cu partenerul tau. Modelul de vibrator Partner Whale  are o formă unica de U, care are rolul de a stimula clitorisul femeii și punctul G in acelasi timp. Atat tu, cât și partenera ta va puteti bucura de vibrațiile puternice.

Acest vibrator de cuplu iti va permite sa treci prin diferitele moduri de vibrati, pentru a iti surprinde partenera. Poti de asemenea sa folosesti acest model de vibrator pentru masturbare și sa iti lasi partenerul sau partenera sa preia controlul telecomenzii. Facut din materiale de cea mai buna calitate și creat pentru a se indoi și a se potrivi formelor tale în mod confortabil, acest vibrator elegant și high end pentru cupluri îți oferă foarte multa plăcere și comfort atât pentru tine, cât și pentru partenerul tau.

  1. We Vibe 4 Plus Couples Vibrator

vibrator-cuplu-We-vibe-4-Plus

Similar ca forma cu modelul Partner Whale mentionat anterior, modelul We Vibe 4 Plus este un alt vibrator pentru cupluri ce a fost creat pentru a stimula clitorisul și punctul G. cu un total de 16 setari de vibrații, acest vibrator senzational și flexibil pentru cupluri iti poate oferi foarte multa placere.

Ceea ce face ca acest model de vibrator sa iasa in evidenta nu este doar forma sa high tech care iese in evidenta, ci și aplicatia sa pentru smartphone, numita We Connect, care iti permite sa controlezi vibrațiile de oriunde ai fi, chiar și in alta tara.

  1. Jopen Ela Rechargeable Vibrating Cock RIng

Inelele pentru penis sunt niste accesorii sexuale simple și totusi eficiente, care au fost create în mod special pentru barbati. Datorita modului lor de actiune, erectiile sunt mai ferme și mai puternice, ceea ce face ca barbații sa reziste mai mult timp și sa aiba parte de orgasme mai puternice. Acest model de inel pentru penis duce lucrurile mai departe și adauga senzatiile oferite de vibrații. Acest model de inel pentru penis a fost creat în mod special pentru ca cuplurile sa se poata bucura de orgasm împreună.

Vibratiile ajuta la cresterea senzațiilor pentru barbat și in acelasi timp poate stimula clitorisul partenerei. Simplu, compact și reincarcabil, acest model de inel pentru penis este o jucarie sexuala pe care o poți lua oriunde cu tine.

  1. LELO Oden 2

LELO-Oden-2

Aceasta este o versiune alternativa a inelului pentru penis: modelul LELO Oden 2! Prezentand doua atasamente flexibile pentru inel, acest inel pentru penis destinat folosirii de catre cupluri a fost creat cu doua manere alungite, pentru a ii oferi partenerei cat mai multa stimulare externa și pentru a acoperi o zona cat mai mare. Inelele pot sa fie potrivite pentru a le oferi barbatilor o potrivire cat mai confortabila.

Programata cu tehnologia SenseMotion exclusivista de la LELO, telecomanda wireless pentru acest inel de stimulare a erectiilor pentru cupluri schimba modurile de vibrație cu o simpla miscare a mainii, ceea ce înseamnă ca nu vei fi nevit sa te chinui prea mult cu butoanele. Fiind o jucarie sexuala care este rezistenta la apa, poți sa iei inelul Oden 2 la dus și sa va bucurati de o partida fierbinte de sex in alt loc decat dormitorul.

  1. Cal Exotics 7 Function Silicone Love Rider Strap-On

Joaca cu un strap on poate sa fie un mod foarte distractiv și salbatic de a experimenta cu o variatie a penetrarii vaginale și chiar a peggingului (o femeie care efectueaza sex anal pe un barbat). Modelul Cal Exotics 7 Function Silicone Love Rider Strap-On oferă plăcere pentru ambii parteneri și a fost creat pentru a fi purtat de catre femeie.

Aceasta jucarie strap on cu vibrații și setul de harnasament prezinta un dildo lung și gros care e efolosit pentru penetrarea vaginala sau anală și il poți folosi indiferent daca esti intr-o relatie heterosexuala sau homosexuala. Stimulatorul butterfly pebtru clitoris de pe cealalta parte a clitorisului are rolul de a stimula aceasta zona erogena. Pentru a controla cele 7 moduri de vibrație instalate in acest vibrator butterfly, telecomanda atasata îți oferă un mod foarte ușor și convenabil de a umbla prin setari. Poti, de asemenea, sa iti lasi partenerul sa te surprinda cu niste tipare imprevizibile de vibrație.

Pentru barbații care isi doresc sa satisfaca dorinta partenerei lor pentru un penis mai mare, aceasta jucarie strap on are un dildo pentru sesiuni sesiuni de umplere și intindere. Pe de alta parte, femeile isi pot alinta partenerul cu o partida de sex anal (care nu e doar pentru barbații gay), in timp ce ele se pot bucura de o stimulare a clitorisului cu ajutorul unui vibrator pentru cupluri.

Cuplurile de lesbiene pot să folosească aceasta jucarie sexuala pentru sex anal sau vaginal, pentru stimularea punctului G și pentru stimularea clitorisului.

  1. LELO Loki Luxury Vibrating Prostate Massager

Prostata, cunoscuta de asemenea ca și punctul P sau punctul G al barbatilor, este o glanda de dimensiuni mici, plina de terminatii nervoase, in fata peretelui anterior al canalului anal și este una din bijuteriile ascunse ale plăcerii anale masculine. Atat barbații gay, cât și cei heterosexuali se pot bucura de unele orgasme foarte puternice cu ajutorul unui dispozitiv vibrant pentru masarea prostatei, cum ar fi de exemplu modelul LELO Loki.

Aceste tipuri de jucarii sexuale anale pot sa fie folosite de catre tine sau de catre partenerul tau si, prin urmare, se poate adapta in foarte multe situatii.

Modelul Loki pentru prostata are un corp curbat în mod inteligent, care a fost creat în mod special pentru a stimula prostata în mod direct, astfel incat sa nu mai fii nevoit sa iti pierzi timpul pentru a cauta o jucarie sexuala care sa iti atinga prostata.

Cum sa iti condimentezi viata sexuala, cu sau fără jucarii sexuale

Am vorbit despre vibratoarele pentru cupluri și despre modul in care acestea iti pot stimula viata amoroasa in moduri in care rutina ta sexuala nu poate. Totusi, pentru a ne incheia ghidul, noi ne dorim sa iti prezentam unele trucuri și sfaturi pentru a iti condimenta viata sexuala, fie ca folosesti sau nu o jucarie sexuala pentru cupluri.

▣ Incepe ușor și simplu inainte de a trece la lucruri mai mari

Daca nu iti doresti sa treci la vibratoare mai mari și mai comexe pentru cupluri, cum ari fi modelele LELO Tiani 3 sau LELO Insignia Tara, poți sa incepu cu forme mai simple de vibratoare, care pot ajuta sa ai o viata sexuala mai buna. Modelul Jimmyjane FORM 3 Waterproof Rechargeable Clitoral Vibrator este un model foarte discret și simplu de vibrator pe care femeile il pot folosi pe care femeile il pot folosi singure sau împreună cu partenerul lor. Iti poți lasa partenerul sa te satisfaca cu ajutorul telecomenzii.

▣ Puteti cumpara împreună o jucarie sexuala pentru cupluri

Daca tu și partenerul tau ati vorbit despre adaugarea unei jucarii sexuale in rutina voastra sexuala și sunteti împreună pe aceeasi lungime de unda, puteti face un pas in plus și sa cumparati împreună un vibrator pentru cupluri sau o alta jucarie sexuala. Ar trebui sa alegeti o jucarie sexuala pe care amandoi sa o considerati ca fiind cea mai buna pentru stimularea mutuala și care va poate oferi la amandoi cea mai multa placere. Faptul ca mergeti împreună la cumparaturi poate, de asemenea, sa va ajute sa va cunoasteti mai bine dorintele.

▣ Vibratoarele pentru cupluri și lucrurile esentiale pentru sex

Daca ai de gand sa adaugi un vibrator pentru cupluri in rutina voastra sexuala, ar trebui de asemenea sa iei și geluri de stimulare și creme de masturbare. Gelurile de stimulare sunt create cu ingrediente de stimulare a placerii, pentru a iti face zonele erogene sa fie și mai sensibile.

Pentru doamne, exista geluri și creme de stimulare pentru clitoris și pentru punctul G. Poti sa iei atat un gel pentru stimularea clitorisului, cât și pentru stimularea punctului G, pentru a sensibiliza doua zone erogene diferite și pentru a incera un vibrator pentru cupluri cu actiune duala, cum ar fi modelul Erekta Prompt, pentru a iti pferi stimulare simultana.

Pentru barbati, exista de asemenea geluri de stimulare. Bathmate Lube de exemplu nu doar ca te ajută să iti gasesti prostata fără efort, dar face și ca intreaga zona sa fie mai sensibila. Daca folosesti un inel vibrant pentru cupluri, care iti face erectia mai mare în mod natural și care ajuta la intarzierea ejacularii, poți sa adaugi un lubrifiant de racire sau încălzire, pentru a iti creste gradul de placere.

Poti de asemenea sa folosesti un inel vibrant pentru penis cu scopul de a iti face erectia sa fie mai mare și pentru a te bucura de o partida de sex oral cu partenera ta.

▣ Impartasiti-va fanteziile

Ti-ai impartasit vreodata fanteziile cu prietenii tai sau in mediul online, pe forumuri sau pe alte retele de socializare? Ei bine, ar fi timpul sa impartasesti aceste fantezii împreună cu persoana de langa tine. Prin dezvaluirea tipurilor de fantezii pe care le ai atunci cand te masturbezi sau atunci cand esti singura, te deschizi in fata partenerului și ii arati ce iti place și ce te excita. Daca iti e frica ca partenerul tau va reactiona în mod negativ la unele fantezii pe care le ai, incearca sa impartasesti unele fantezii care sunt mai ușor de acceptat. Daca amandoi va simtiti comfortabil, chiar puteti sa puneti in practica fanteziile pe care le aveti.

▣ Acorda atentie lucrurilor care au loc in afara dormitorului

Flirtati destul de des pe parcursul zilei sau vorbiti din cand in cand unul cu celalalt? Pastrati legatura intre voi pe parcursul zilei sau nu aveti nici un contact fizic sau mobil pe parcursul zilei? Intimitatea din afara dormitorului este la fel de importanta ca și cea din dormitor.

Daca iti doresti ca tensiunea sexuala  dintre voi sa creasca, poți sa profiti de atingeri, saruturi și flirturi pe parcursul zilei. Relațiile au nevoie de multa munca, chiar daca sunteti împreună de peste 20 de ani, și nu ar trebui sa lasati ca atractia dintre voi sa dispara. Speram ca tu și partenerul tau vă veți rasfata și vă veți lua jucarii sexuale pentru cupluri, pe care sa le folositi pentru mult timp.

Versatile, convenabile și distractive, vibratoarele cu telecomanda sunt niste jucarii sexuale unice care iti pot indeplini toate nevoile obraznice. De la vibratoarele rabbit și pana la dildourile care vibreaza, multe jucarii sexuale pe care poate le cunosti au versiuni cu telecomanda care reprezinta niste alternative foarte bune. Aceste jucarii sexuale au o anumita atractie care face sa iti fie foarte ușor sa te bucuri de o stimulare discreta in public, sa te poți distra mai mult in dormitor sau sa ai parte de mai multa varietate atunci cand te distrezi de una singura.

Aceste jucarii sexuale sunt folosite mai ales pentru preludiu sau chiar și pentru a avea parte de niste orgasme foarte puternice daca esti foarte sensibila. In cadrul acestui ghid, o sa inveti foarte multe lucruri despre aceste jucarii sexuale senzuae și o sa descoperi o gama foarte larga de jucarii sexuale cu telecomanda pe care poți sa le adaugi in colectia ta privata.

Ce sa alegem? Vibrator cu fir sau vibrator wireless?

Decizia pe care o iei privind o telecomandă wireless sau o telecomandă care e atasata de vibrator prin cablu determina tipul de plăcere de care o sa ai parte cu noua ta jucarie sexuala. Vibratoarele cu telecomanda sunt foarte bune pentru masturbare pentru ca majoritatea cablurilor sunt destul de lungi pentru ca sa te simti confortabil sa tii telecomanda la o anumita distanță de vibrator in timp ce te satisfaci de una singura. Daca tu și cu partenerul tau va doriti sa folositi cel mai bun vibrator cu telecomanda in timpul partidei de sex, o sa ai nevoie sa fii destul de aproape pentru ca partenerul tau să folosească telecomanda și sa iti controleze el placerea.

De asemenea, o sa ai anumite limite in privinta folosirii acestui dispozitiv in public; cu toate acestea, o sa iti poți lua vibratorul cu tine in calatorii departe de casa și o sa poți sa folosesti aceste vibratoare in camera ta de hotel sau la dus (desigur, daca aceste jucarii sexuale sunt rezistente la apa).

Pe de alta parte, aceste vibratoare controlate wireless iti permit sa ai mai multa flexibilitate și mobilitate. Aceste jucarii reprezinta niste vibratoare destul de discrete incat sa le poți folosi in public daca vrei sa iti condimentezi viata amoroasa. Creata cu o tehnologie inovatoare, telecomanda wireless are o raza mai mare de actiune și iti permite tie sau partenerului tau sa te surprinda cu niste moduri de vibrație de la distanță.

De exemplu, tu poți sa fii intr-un raion la magazin și partenerul tau in alt raion și tot sa ai parte de distractie. Vibratoarele wireless duc vibratoarele cu telecomanda la un nivel complet diferit su pot sa faca ca viata ta amoroasa sa fie mai sexy și mai satisfacatoare, pentru ca sunt mai ușor de folosit in afara casei.

Vibratoare cu telecomanda pentru cupluri

Ar trebui sa aruncam o privire in detaliu in lumea vibratoarelor controlate prin telecomanda. In lista ce urmeaza, o sa iti prezentam cele mai bune vibratoare pentru cupluri, astfel incat sa poți adauga una sau mai multe dintre aceste jucarii sexuale in timpul partidei de sex cu partenerul tau. O sa ai parte de o viata sexuala mai fericita și mai sanatoasa  și relatia ta o sa devina mai intima ca inainte. Citeste in continuare despre aceste vibratoare cu telecomanda pentru cupluri pe care le-am gasit pentru tine:

  1. Power Ring Remote Mini Slim Waterproof Bullet Vibrator

Deghizate perfect pentru o joaca sexuala in public, modelul Nasstoys Power Ring Remote Mini Slim Waterproof Bullet Vibrator este un vibrator discret și unic, cu o telecomandă inel unica in locul unei telecomenzi obisnuite pe care o poți observa la alte vibratoare. Telecomanda wireless în formă de inel prezinta un buton mare in partea de sus, care poate porbi vibratorul și care ii poate controla diferitele functii.

Chiar și atunci cand ai iesit in oras cu partenerul tau, ambii va puteti bucura de micul vostru secret murdar și nimeni nu va sti despre acest lucru. Se spune ca ar fi cel mai bun vibrator de tip bullet.

  1. Jimmyjane FORM 1

Acesta e un alt vibrator mic și subtire pe care il poți folosi împreună cu partenerul tau. Modelul de vibrator Jimmyjane FORM 1 este un vibrator bullet de lux, care vine cu o telecomandă wireless. Vibratorul este foarte mic și discret, astfel incat il poți introduce in lenjeria ta intima și il poți folosi pentru o stimulare sexuala continua. Poti sa fii sclava sexuala a partenerului tau și sa te lasi sa fii stimulata și excitata tot timpul de comenzile stapanului tau sexual. Poti, de asemenea, sa folosesti acest vibrator de lux pentru masturbare.

  1. We Vibe 4 Plus Remote Control Couples Vibrator

Potti face ca partidele tale de sex sa fie mai excitante și mai pline de satisfactie pentru tine insati și pentru partenerul tau cu modelul de vibrator We Vibe 4 Plus. Creat de un brand high tech și de lux, acest vibrator wireless, reincarcabil și cu actiune duala pentru cupluri este ușor și confortabil de purtat și folosit in timp ce te distrezi cu partenerul tau. Din moment ce acest produs intim high end este creat pentru stimularea simultana a zonelor intime a unei femei, femeile o sa aiba parte de mai multa distractie in timpul unui moment erotic cu partenerul lor.

Telecomanda wireless poate sa fie folosita de tine sau de catre partenerul tau sau poți sa descarci o aplicatie speciala pentru a controla vibratorul de oriunde din lume, lucru care este foarte benefic pentru cuplurile aflate într-o relatie la distanță. Doamnelor, puteti purta acest vibrator toata ziua și va puteti lasa partenerul sa va satisfaca.

  1. Petite Vibrating Nipple Teasers

Ai sfarcuri mai sensibile și iti place sa te joci cu sfarcurile tale? Poti sa incerci aceasta jucarie sexuala. Desi aceasta jucarie este un vibrator controlat prin telecomanda, o poți folosi sa iti tachinezi partenerul sau sa il lasi sa iti ofere unele vibrații puternice la nivelul sfarcurilor. Este un tip de vibrator putin mai neobisnuit și nu foarte popular, cel putin nu in Romania, insa daca stimularea la nivelul sfarcurilor va face placere, o puteti duce la un alt nivel folosind o astfel de jucarie.

  1. Embrace Lover’s Remote Silicone VIbe

Poti sa ai parte de plăcere fără nici un efort cu ajutorul acestui vibrator. Aceasta jucarie simpla de stimulare a clitorisului are un gat subtire și flexibil care iti poate oferi o stimulare directa a clitorisului. Telecomanda fără cablu a acestui vibrator poate, de asemenea, sa fie folosita ca un stimulator pentru alte zone erogene, astfel incat ai odua jucarii intr-un singur pachet.

  1. Entice Emma VIbrating Remote Cock Ring

Poti sa faci ca joaca ta din pat sa fie și mai distractiva cu ajutorul modelului Entice Emma VIbrating Remote Cock Ring. Acest inel pentru penis care poate sa fie intins se aplica in jurul penisului barbatului tau și face ca erectia lui sa fie și mai puternică și sa intarzie momentul ejacularii, astfel incat el sa reziste mai mult in timpul partidei de sex. Acest inel de stimulare a plăcerii vine cu un mini vibrator puternic și cu un stimulator pentru clitoris in partea de sus a inelului, astfel incat sa creasca gradul de plăcere al femeii. Tu sau partenerul tau puteti controla telecomanda după cum doriti.

  1. Extra Bendable Silky Couples Vibrator

In mod similar cu modelul We Vie 4 Plus, modelul Novelties Extra Bendable Silky Couples VIbrator este o jucarie sexuala flexibila pentru punctul G și pentru clitoris care poate sa fie purtata in timpul actului sexual. Incarcata cu doua motoare puternice la fiecare capat, aceasta jucarie sexuala poate sa iti creasca nivelul de stimulare sexuala. Din moment ce ii poți adapta forma pentru a se potrivi mai bine, aceasta jucarie foarte comfortabila poate sa te ajute sa te relaxezi mai bine și sa te bucuri de vibrații și de momentele cu partenerul tau.

Vibratoare distractive cu telecomanda pentru sesiuni solo

Daca iti doresti o unealta de plăcere pe care sa o poți folosi cu sau fără un iubit, noi iti prezentam aici o lista de vibratoare pe care le poți adauga in cutia ta cu jucarii. Aici iti prezentam 8 vibratoare cu telecomanda pe care le poți folosi:

  1. Jimmyjane Hello touch

Iti place sa iti stimulezi clitorisul și vrei sa ai jucarii mai puternice pentru o masturbare mai buna? Aceasta jucarie sexuala este un vibrator inovator și high tech pentru deget care iti poate oferi valuri de plăcere cu simpla atingere a unui deget. Acest vibrator pentru deget are doua paduri pentru degete pe care le poți folosi pentru a iti stimula clitorisul, sanii și alte zone erogene.

  1. Classic remote Control Waterproof Rabbit Pearl VIbrator

Vibratorul rabbit clasic vine in numeroase variatii de design și acest model de vibrator cu telecomanda este unul dintre ele. Fiind ușor de folosit de catre incepatori și avand mai multe talente, acest model de vibrator bunny prezinta capuri rotative și un stimulator pentru clitoris la baza sa. telecomanda e atasata de vibrator prin intermediul unui cablu, asa ca poți sa schimbi cu usurinta setarile de vibrație și sa lasi jucaria sa isi faca treaba de a te satisface și de a te ajută să ai parte de unele orgasme foarte puternice.

  1. Icicles No. 35 Glass G Spot Dildo și Vibrator

Ai simtit vreodata textura incredibil de senzuala a unei jucarii sexuale facute din sticla? Acum poti, cu ajutorul acestei jucarii sexuale. Aceasta jucarie sexuala foarte eleganta are o suprafata foarte fina, pentru o inserare cat mai lejera. Curba usoara a corpului vibratorului și capul putin rotund al vibratorului îți oferă o stimulare directa a punctului G și a clitorisului. Fiind o jucarie high tech, aceasta jucarie sexuala din sticla îți oferă 10 funcții cu care te poți juca.

  1. Climex Bunnies Lavender Bunny Bullet VIbe

Un alt vibrator rabbit cu telecomanda. Aceasta versiune in miniatura a unui vibrator rabbit este o jucarie sexuala draguta și discreta, cate iti poate oferi niste senzații foarte puternice. Urechile lungi și flexibile iti pot gadila clitorisul și iti pot oferi un orgasm foarte puternic, care te va lasa fără cuvinte. Poti, de asemenea, sa folosesti corpul rotund al acestui vibrator pentru senzații și mai puternice.

  1. CyberSkin Vibrating Cyber Cock With Balls

Poti sa faci ca totul sa devina mai realistic cu ajutorul acestei jucarii sexuale. Acest dildo vibrant iti pune la dispozitie și o telecomandă cu care sa schimbi cu usurinta modurile de vibrație. Cu designul sau realistic, acest model de vibrator arata și se simte ca un penis real, astfel incat intreaga experienta să pară și mai realistică.

  1. Remote Control Venus Penis G Wearable VIbrator

Acest model de vibrator reprezinta o jucarie sexuala vibranta hands free și cu stimulare duala. Prezentand un “penis” care poate atinge punctul G și un stimulator pentru clitoris în formă de fluture, acest model de vibrator este creat           pentru a putea fi purtat pe sub o fusta sau pe sub pantaloni, fiind capabil sa iti ofere plăcere o zi intreaga.

  1. Shane’s World Hook Up Rermote control Egg Vibe

Acest model de vibrator este o jucarie sexuala perfectă de mici dimensiuni, care poate sa te ajute sa scapi de toata frustrarea sexuala care s-a adunat. Aceasta jucarie sexuala pentru femei este mica și discreta și o  poți lua peste tot cu tine, chiar și atunci cand mergi intr-o vacanta sau deplasare. Este foarte eficient, mic, discret, iar riscul ca cineva sa-si dea seama ce ai tu acolo, chiar daca il vede, este destul de mic.

  1. 10 Function Little Black Peanty Thong VIbrator

Vrei ca lenjeria ta sexy sa devina și mai sexy? Aceasta jucarie reprezinta combinatia perfectă de componente obraznice și provocatoare și reprezinta un articol de lenjerie pe care iti vei dori sa il porti tot timpul.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.