Masturbarea cu degetul – vezi cum poți obține orgasme cu degetul

cum-te-masturbezi

In cadrul acestui ghid, o sa iti arat unele tehnici destul de puternice pe care le poți invata pentru a sti cum poți să te masturbezi cu degetul și sa ai parte de orgasme incredibile. (si barbații pot, de asemenea, sa invete foarte multe din acest articol si, prin urmare, baieti, puteti continua sa cititi).

Am structurat acest articol cu foarte multa atentie astfel incat sa poți beneficia la maxim de el. In primul rand, o sa iti arat cum poți să te exciti și sa te aduci in starea potrivita. Este foarte important sa te exciti pentru a profita asa cum trebuie de folosirea acestor tehnici de masturbare cu degetul, iar apoi o sa iti arat tehnicile in sine. Apropo, aceste tehnici pe care o sa ti le prezint sunt doar o parte din tehnicile de masturbare cu degetul pe care eu le predau.

Hai sa incepem.

Excitarea și obtinerea starii potrivite de dispozitie

Eu vreau sa trecem direct la subiect și sa iti prezint cele mai importante lucruri pentru a avea dispozitia necesara pentru a te masturba. Te rog sa nu sari peste aceasta parte. Fara a te excita asa cum trebuie mai intai, orgasmele de care o sa ai parte cel mai probabil ca nu vor fi la fel de intense  și banuiesc ca iti doresti sa ai parte de orgasme puternice atunci cand inveti cum poți să te masturbezi asa cum trebuie cu degetul, nu e asa?

  • Relaxata și lipsita de stres: este vital sa te relaxezi și sa fii cat mai lipsita de stres. Ai observat vreodata faptul ca, atunci cand te simti stresata și obosita, iti poate fi greu sa te exciti și sa te simti sexy? Acest lucru este sustinut de catre cercetarile stiintifice.
  • Intimitatea: este foarte important sa ai un loc privat și intim in care sa poți merge sa te masturbezi. In cazul multor oameni, este vorba de camera lor. Dar, daca iti imparti camera și cu alte oameni, atunci vei fi nevoita sa folosesti baia sau dusul drept locul tau privat pentru a incerca aceste tehnici noi de masturbare cu degetul
  • Atmosfera: excitarea are atat o componenta fizica, cât și una psihologica. Stiu ca acest lucru a sunat putin cam stiintific și nu chiar atat de distractiv, dar eadevărat. Ai nevoie sa iti exciti mintea și sa o aduci in dispozitia potrivita, dar de asemenea și corpul. Pentru a te excita din punct de vedere fizic, vei avea nevoie sa te atingi și sa te mangai, in special in zonele erogene. Poate sa fie și folosirea unui vibrator. iar apropo de vibratoare, recomand cu drag cele vibratoarele din gama LELO iar dacă dorești ceva mai realistic și mai accesibil la preț, Fiery Dong ar putea fi soluția.

Pentru a te aduce in dispozitia potrivita din punct de vedere psihic, sunt mai multe lucruri pe care le poți face:

“Eroina” ta-  ultimul și cel mai important lucru pe care poți sa il iei in considerare pentru a te aduce in dispozitia necesara și pentru a te excita este ceea ce imi place mie sa numesc ca find “heroina” ta și nu ma refer la acel drog periculos. Ma refer la acel lucru care mereu functionează in cazul tau atunci cand vine vorba de a iti aduce starea necesara de dispozitie. Poate sa fie vorba de citirea materialelor tale erotice preferate, poate fi vorba ca va trebui sa te gandesti la un anumit barbat sau sa ai o fantezie despre o anumita situatie care te excita sau poate sa fie vorba despre orice altceva.

Un lucru important este sa descoperi ceea ce iti place și apoi sa te folosesti de acel lucru pentru a iti crea starea necesara de dispozitie.

masturbarea-cu-degetul

Din moment ce ai reusit sa faci acest lucru, a venit momentul sa incepem.

  1. Cum sa te masturbezi cu degetul: tehnica de baza

Atentionare scurta: asigura-te ca iti vei taia și ingriji unghiile inainte de a incepe, pentru a te asigura ca previi orice accident.

Trebuie sa incepi prin a iti cobori mana de la nivelul sanilor, trecand de zona stomacului pana cand o sa iti poți simti clitorisul, care este aflat in afara deschiderii vaginale și chiar deasupra acesteia.

Sub clitorisul tau, folosind doar un singur deget, vei putea sa simti unele bucati carnoase de carnepe fiecare parte a vaginului tau. Acestea sunt labiile tale.

Pentru a fi mai stiintific in aceasta privinta, partea exterioara a fiecarei parti este denumita labia mare, care este mult mai mare, in timp ce portiunea interioara de piele este denumita labia minora și este mult mai mica. Majoritatea femeilor o sa descopere faptul ca, pe masura ce incep sa isi frece labiile, ele o sa inceapa în mod natural sa se umezeasca daca ele sunt deja putin excitate. Aceasta umezeala va acționa ca un lubrifiant pe degetul tau.

Pe masura ce degetul tau incepe sa se acopere cu acest lubrifiant, poți sa incepi sa iti apesi incet varful degetului in și in afara vaginului pentru a vedea cum se simte. Pe masura ce iti misti degetul in interior și in exterior, va fi acoperit din ce in ce mai mult cu acest lubrifiant natural, ceea ce iti va permite sa iti introduci degetul din ce in ce mai adanc in vagin. Poti sa incepi sa iti misti degetul de-a lungul peretilor vaginului tau pentru a vedea ce iti place cel mai mult.

Nu exista doar un “mod potrivit” pentru a te masturba cu degetul. Ceea ce poate sa iti placa tie se poate dovedi a fi foarte diferit de ceea ce le place altora. Prin urmare, trebuie doar sa te concnetrezi asupra miscarilor care iti plac tie și nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta faptului daca faci bine sau nu acele miscari.

Majoritatea oamenilor se rezuma doar la miscarea de introducere și de scoatere, pentru ca copiaza un act sexual, dar acest lucru mai degraba poate sa fie iritant decat placut. In plus, nu e vorba de un simplu caz de a patrunde cat mai profund posibil. Dar, daca nu te-ai mai masturbat niciodată cu un deget, atunci este o idee buna sa experimentezi pentru a vedea cat de adanc iti place.

Acum, hai sa incepem sa vedem unele tehnici care pot sa fie cu adevărat distractive.

Atentionare rapida: daca observi ca corpul tau nu produce în mod natural o cantitate destul de mare de lubrifiant, atunci poți sa folosesti un lubrifiant bun, ar fi de exemplu uleiul de cocos.

  1. Masturbarea cu degetul a punctului tau G

Pe masura ce iti impingi degetul in interiorul și in exteriorul vaginului tau, o sa incepi sa observi ca presarea unei anumite zone se simte mai placut. Daca ti-ai pus un deget pe stomac și apoi ai inceput sa te masturbezi cu un deget, incearca sa iti misti egetul in interior, pentru a apasa cu degetul pe peretele exterior al vaginului tau.  Acolo reprezinta punctul in care se afla punctul tau G.

O să știi atunci cand il apesi și il freci, pentru ca se simte ca spatele cerului gurii. Unele persoane il descriu chiar ca simtindu-se ca o zmeura umeda. Incearca sa te concentrezi asupra punctului tau G pentru a iti oferi unele orgasme cu adevărat intense.

Exista mai multe tehnici diferite de masare a punctului G  și pe care le poți folosi pentru a te face sa stropesti (“squirt”). Inainte de a trece la unele tehnici care sunt mai avansate, exista doar doua puncte scurte pe care vreau sa le acopar și anume:

  • Punctul G va fi imposibil de gasit daca nu esti excitata
  • Punctul G se afla exact in zona vezicii urinare. O problema care este provocata de acest lucru este faptul ca mereu vei simti nevoia de a urina atunci cand iti stimulezi punctul G. Prin urmare, daca simti nevoia de a urina de fiecare data atunci cand te masturbezi cu un deget și iti stimulezi punctul G, nu ar trebui sa te sperii sau sa te ingrijorezi, pentru ca e un lucru perfect normal. Un sfat foarte bun pentru a reduce aceasta nevoie de a urina atunci cand te masturbezi și iti stimulezi punctul G este sa urinezi inainte de a incepe sa te masturbezi.

Ai putea sa ai parte de aceeasi senzatie ca iti vine sa urinezi și atunci cand faci sex cu partenerul tau daca el pune destula presiune pe punctul tau G. Acum, ca am acoperit lucrurile de baza, o sa iti prezint 4 tehnici de masturbare cu degetul pentru a te face sa termini și sa te distrezi foarte mult.

Vibratoare Realistice
Modele Realistice
Vibratoare Rabbit
Vibratoare Rabbit
Vibratoare De Lux
Vibratoare De Lux
Vibratoare Pentru Punctul G
Modele Punctul G
Vibratoare Mici
Vibratoare Mici
Vibratoare Anale
Vibratoare Anale
Ouă Vibratoare
Ouă Vibratoare
Vibratoare Cuplu
Vibratoare Cuplu
  1. Tehnica presiunii

Aceasta tehnica functionează foarte bine daca iti este greu sa ai orgasme vaginale sau orgasme ale punctului G. Problema cu care se confrunta foarte multe femei este faptul ca nu reusesc sa puna destul de multa presiune pe punctul lor G atunci cand fac sex sau atunci cand se masturbeaz cu degetul. Solutia este chiar una foarte simpla: trebuie doar sa iti apesi punctul G din cealalta parte.

Prin urmare, trebuie doar sa ajungi cu degetul in zona punctului G asa cum ai face în mod normal și sa iti pui cealalta mana chiar deasupra osului tau pubic. Apoi, poți sa impingi incet in jos  astfel incat sa iti simti punctul G mai mult ca de obicei. O sa observi ca in acest mod o sa iti fie mai ușor sa iti stimulezi punctul G.

  1. Masturbarea din spate

Un alt mod prin care te poți masturba este sa vii din spate. Pune-ti mana pe partea din jos a spatelui tau, trecand de fund și apoi in vagin. Din momentul in care ai ajuns in vagin, daca iti indoi degetul, o sa iti stimulezi partea opusa a vaginului tau fata de partea pe care se afla punctul G.

In timp ce aceasta tehnica o sa iti ofere o senzatie complet diferita, multe femei considera ca nu e nici pe departe la fel de satisfacatoare ca și stimularea punctului G sau a punctului A.

  1. Dubleaza-ti nivelul de distractie

Aceasta ultima tehnica de masturbare cu degetul se  poate dovedi ca fiind cea mai buna daca esti o persoana care se chinuie sa ajunga la orgasm atunci cand se masturbeaza și necesită folosirea ambelor maini.

Prima ta mana va fi folosita la stimularea punctului G in acelasi mod pe care l-am descris mai sus, in timp ce cealalta mana o vei folosi pentru a iti freca, masa și mangaia clitorisul. Este o metoda foarte simplu de folosit și va face sa fie inevitabil sa ajungi la orgasm.

  1. Masturbarea anală cu degetul

Daca iti place sa faci sex anal sau vrei sa experimentezi cu placerile oferite de stimularea anala, atunci cu siguranta ai nevoie sa incerci sa te masturbezi anal cu un deget. Acest lucru se apote dovedi a iti aduce multa placere, datorită numeroaselor terminatii nervoase de la acel nivel.

Este necesara putina pregatire. Prin urmare, ai nevoie sa iti tai și sa iti aranjezi unghiile pentru a preveni orice tip de zgarietura și sa iti lubrifiezi degetul sau vibratoarul anal. Poti sa iti cumperi un lubrifiant anal sau sa folosesti putina saliva. Indiferent de ceea ce alegi, trebuie iti vei dori sa folosesti ceva, pentru ca canalul anal nu se va lubrifia de unul singur.

Din momentul in care degetul tau este lubrifiat, poți sa incepi sa iti introduci degetul ușor. Trebuie sa incepi incet, pentru ca mușchii sfincterului tau pot sa aiba nevoie de ceva timp pentru a se relaxa complet, ceea ce iti va permite sa te penetrezi în mod comfortabil. Odata ajuns acolo, iti poți lasa pur și simplu degetul in aceasta pozitie sau il poți misca. Incearca ambele lucruri și vezi ce iti place mai mult.

Daca vrei sa maresti nivelul de placere, incearca sa iti stimulezi și clitorisul sau sa te masturbezi cu degetul in vagin in acelasi timp. Varful degetelor tale este locul in care are loc magia! Apropo de asta, avem in stoc niste vibratoare pentru deget care s-ar putea sa-ti placa foarte mult.

Cele 5 tehnici prezentate anterior iti aratau unde sa iti pui mainile și degetele atunci cand te masturbezi. Dar, pentru a obtine cat mai multa placere, trebuie sa te gandesti la ceea ce fac varfurile degetelor tale atunci cand te masturbezi cu degetul. Sunt trei miscari specifice pe care le poți face cu varful degetelor tale pentru a iti oferi diferite tipuri de senzații atunci cand aplici orice tehnica de masturbare. Experimenteaza cu fiecare pentru a vedea care iti place cel mai mult.

Misca, misca, misca

Miscarea degetului tau pe peretii vaginului este foarte simplu de facut. Incepe intr-un anumit punct și pur și simplu misca-ti degetul, după care iti misti degetul inapoi in punctul din care ai plecat și incepi din nou. Asigura-te ca experimentezi cu viteza și lungimea miscarilor tale  și cu nivelul de presiune pe care il aplici, pentru a obtine cat mai multa satisfactie.

Apasarea butonului magic

Apasarea și mentinerea presiunii cu degetul pe o anumita zona se poate dovedi ca fiind foarte plăcută. Acest lucru se dovedeste a fiadevărat mai ales atunci cand vine vorba de anumite zone, cum ar fi punctul tau G sau de punctul tau A, in timp ce apasarea altor  zone poate sa nu iti ofere nici o placere.

Frecarea

Aceasta tehnica este asemanatoare cu prima tehnica de miscare, dar de aceasta data, o sa iti misti degetul inainte și inapoi intr-o miscare circulara, in timp ce mentii mai multa presiune in acea zona. Din nou, punctul G și punctul A sunt doua zone care iti pot oferi foarte multa placere, dar asa cum ma repet mereu, experimenteaza și descopera ce iti place cel mai mult.

Asa cum poți sa iti dai seama din acest articol, poate sa fie destul de simplu și direct sa te masturbezi cu un deget. In timp ce am primit un feedback foarte bun din partea celor care au incercat tehnicile ce le-am prezentat mai sus, eu iti recomand sa explorezi și sa vezi ce iti place tie cel mai mult. In cele din urma, fiecare persoana e diferita și raspunde diferit la tehnici diferite.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.