Sex Dimineața – Cea Mai Bună Parte A Zilei Pentru O Partidă De Sex

sex-dimineata

Multi oameni cred ca sexul este o activitate de noapte – dar poate fi mai placut daca este făcut dimineata. In loc sa amani alarma de câteva ori, ar fi mai bine sa faci ceva distractiv. Iata cum sa ai parte de un sex fantastic dimineata.

Asadar, daca vrei sa-ti surprinzi în mod placut partenerul sau partenera, hai sa vedem in continuare câteva reguli pentru sexul de dimineata și câteva sfaturi care sa transforme partida intr-o reusita.

De ce sexul de dimineata este minunat?

Poti incepe ziua foarte bine daca faci sex dimineata. Sexul ne ajuta sa ne conectam cu noi și cu partenerii nostri; ne relaxeaza și ne îmbunătățește starea de spirit. Chiar daca, de obicei, esti o persoana morocanoasa dimineata, iar gandul de a face sex nu sunt incitant, probabil te vei simti mult mai bine după ce vei incerca.

Sexul de dimineata poate fi, de asemenea, minunat pentru barbații care au probleme erectile (apropo de probleme erectile, avem aici niste produse foarte bune pentru mentinerea erectiei). Majoritatea barbatilor se trezesc cu penisul in stare erectila, chiar și cei care pe parcursul zilei se lupta să obțină erectii. Multi barbati afirma, de asemenea, ca erectiile lor sunt mai puternice dimineata. Im plus, o multime de barbati cred ca partida de sex poate dura mai mult dimineata.

Sexul de dimineata este, de asemenea, minunat din punct de vedere logistic. Este mai increzator deoarece te trezesti odihnit și relaxat. Nu te intorci acasa după o zi plina, stresanta. Esti deja dezbracat sau porti o pijama ușor de dat jos. Poti intra după aceea in dus pentru a te spala.

sex-dimineata-pareri

Gestionarea timpului

Daca trebuie sa fii la serviciu la o anumita ora, probabil ar trebui sa-ti setezi alarma cu câteva minute mai devreme pentru a face sex dimineata. Stiu ca poate suna oribil sa-ti setezi alarma mai devreme, dar poate avea beneficii fantastice. Unul dintre efectele secundare ale sexului de dimineata este ca te forteaza sa incetinesti și sa te bucuri mai mult de timpul tau.

Cum sa initiezi o partida de sex la prima ora dimineata

Iata câteva recomandari pentru sexul de dimineata:

  • Programeaza sexul de dimineata, sau programeaza-ti timpul de dimineata pentru a-l petrece cu partenerul tau. Chiar daca decideti sa nu faceti sex in acea dimineata, tu și partenerul tau ati putea totusi sa beneficiati de câteva minute pentru a va relaxa unul in compania celuilalt.
  • Surprinde-ti partenerul și trezeste-l cu un contact sexy. Saruta-i gatul, strecoara-ti mainile pe sub cearsafuri și incepe sa-i faci sex oral.
  • Spune-i partenerului ca ai avut un vis sexy cu el. Acesta este un truc excelent pentru persoanele care sunt timide sa initieze sexul.
  • Fa dus cu partenerul tau. Puteti sa va spalati pe dinti sau sa va spalati pe ochi. Apoi sariti inapoi in pat pentru a termina lucrurile. Aceasta este o miscare buna daca nu va place mirosul respiratiei de dimineata.

Oamenii prefera de obicei, doua tipuri de sex dimineata – sex somnoros sau rapid. Sexul rapid poate fi grozav in zilele de lucru cand ai doar câteva minute la dispozitie. Sexul somnoros este minunat in weekend, atunci cand aveti un pic mai mult timp.

Dca ai tendinta de a te ridica din pat și de a-ti verifica telefonul, nu mai face asta cand vrei sa ai parte de sex. In al doilea rand, verificand email-urile de la serviciu, libidoul va disparea. Saluta-ti mai intai partenerul și petreceti putin timp imbratisati. Iti garantezi ca vei avea o dmineata mai buna, chiar daca nu veti mai face nimic altceva.

Unele femei au probleme cu lubrifierea dimineata, chiar daca sunt excitate. Solutia este simpla – pastreaza un lubrifiant in noptiera. Noi iți recomandam acest lubrifiant Aquaglide made in Germany.

Daca esti ok cu mirosul organelor tale genitale, care este putin ciudat, este in regula, dar daca ai o problema cu asta poți folosi servetele pentru bebelusi pentru o curatare rapida. In cazul in care nu iti place respiratia de dimineata, tine pe noptiera un pachet cu gume de mestecat sau da o fuga la baie și spala-te pe dinti. In câteva secunde veti avea amandoi, respiratia proaspata.

Beneficiile sexului de dimineata

Sunetul alarmei care suna dimineata este probabil unul dintre cele mai neplacute sunete din lume – cu exceptia cazului in care se aude pentru a anunta sexul de dimineata. Cei mai multi dintre noi sunt prea ocupati sa se pregateasca pentru ziua de munca incat sa se mai gandeasca la o mica partida de sex dimineata. Insa, o partida de sex de câteva minute te poate ajută să iti pastrezi aspectul fizic și sa iti imbunatatesti starea de sprit pentru intreaga zi.

Cel mai bun moment pentru sex este dimineata devreme. Barbatii acumuleaza hormonul masculin in timpul somnului, iar acea erectie de dimineata numita „lemn de dimineata” sau „glorie de dimineata” are un rost. Imediat ce te trezesti, existand deja o erectie, ar trebui sa te pregatesti pentru o partida de sex.

De ce sa o faci?

Sexul de dimineata iti poate imbunatati ziua. Daca unul dintre parteneri se trezeste fericit, iar celalat morocanos, printr-o partida de sex, ambii se vor simti mai bine. Va veti simti plini de energie. De asemenea, dimineata sunteti mai activi. Dupa un somn de 8 ore, o sesiune extraordinara de dragoste va ajuta sa va treziti.

Nu trebuie sa dureze prea mult. Sexul rapid te poate ajută să te pregatesti pentru ziua ce urmeaza. Daca ai copii, acesta este cel mai bun moment pentru a face sex, deoarece la acea ora, ei cu siguranta dorm.

Vibratoare Realistice
Modele Realistice
Vibratoare Rabbit
Vibratoare Rabbit
Vibratoare De Lux
Vibratoare De Lux
Vibratoare Pentru Punctul G
Modele Punctul G
Vibratoare Mici
Vibratoare Mici
Vibratoare Anale
Vibratoare Anale
Ouă Vibratoare
Ouă Vibratoare
Vibratoare Cuplu
Vibratoare Cuplu
Respiratia neplacuta și mirosul corpului poate nu sunt foarte atragatoare dimineata, insa, cercetatorii au descoperit ca beneficiile sexului de dimineata depasesc aceste neplaceri. Adultii care isi incep ziua cu o partida de sex sunt mult mai fericiti și mai sanatosi decat cei care-si incep ziua cu o ceasca de cafea și micul dejun.

Un studiu realizat in 2017 la Oregon State University’s College of Business a aratat ca viata sexuala sanatoasa sproreste satisfactia angajatilor la locul de munca. Cercetatorii au studiat obiceiurile de munca și sex pe 159 de angajati casatoriti, timp de 2 saptamani.

Ei au descopperit ca cei care au făcut sex acasa erau mult mai implicati in ceea ce faceau și erau, de asemenea, mult mai fericiti. Efectul pozitiv ramane timp de cel putin 24 de ore și este la fel de puternic la ambele sexe.

Productia de imunoglobulina, un anticorp care ne protejeaza de infectii, creste in timpul sexului de dimineata. In timpul actului sexual, productia de imunoglobulina apare in mucoasa captusita a tractului genital feminin care ofera o bariera pentru prevnirea bolilor cu transmitere sexuala.

Cercetatorii au descoperit ca persoanele care face sex o data sau de doua ori pe saptamana, au imunitatea mai crescuta. Activitatea sexuala regulata de dimineata mentine nivelul ridicat de anticorpi pentru a proteja organismul de orice infectie.

Sexul de dimineata poate imbunatati starea de spirit, deoarece in timpul activitatii sexuale se elibereaza serotonina. Prin orgasmul de dimineata se elibereaza substante chimice care cresc nivelurile de estrogen in corp care, la randul lor, ajuta la imbunatarirea texturii pielii și chiar a parului.

Un alt studiu a demonstrat ca barbații care fac sex de 2-3 ori pe saptamana au cu 50% mai putine sanse de a suferi un atac de cord sau un accident vascular cerebral. De asemenea, acitvitatea sexuala regulata reduce tensiunea arteriala.

Sexul de dimineata te va ajuta sa treci mai ușor peste provocarile din timpul zilei. Asa ca, seteaza ceasul cu 10 minute mai devreme și bucura-te maine dimineata de o partida de sex.

Sedintele lungi de sex pot fi satisfacatoare, dar complet epuizante și nu exista intotdeauna timp suficient pentru ele. Insa, sexul rapid poate fi făcut in orice moment. Exista ceva excitant in partidele de sex spontan, rapid, făcut inainte de a merge la serviciu sau la o intalnire importanta.

Urmeaza sfaturile pentru a face sexul matinal mai satisfacator:

Pregatirea

Acest lucru poate parea contradictoriu, intrucat sexul rapid este adesea un impuls de moment, dar atunci cand planuiesti o partida rapida de sex, poți intra in starea de spirit necesara folosind mana sau vibratorul, sau citind un capitol dintr-un roman erotic.

Este esential sa fii umeda pentru a face sex rapid: cu cat esti mai umeda, cu atat placerea va fi mai intensa, asa ca ia-ti câteva momente pentru a-i oferi clitorisului tau un pic de stimulare inainte de evenimentul principal. În acest scop poți folosi chiar și un stimulator pentru clitoris.

Amandoi va puteti trimite mesaje sexy cat sunteti inca la munca, descriind ce intentionati sa faeti cand ajungeti acasa sau in locul in care urmeaza sa va intalniti. Trimite-i o poza obraznica cu decolteul sau cu buzele tale date cu un rus rosu sexy.

Imbraca-te cat mai lejer

Lasa-l sa stie dinainte ce urmeaza sa faci. Da-i detalii la telefon despre ceea ce-l asteapta. Poarta o lenjerie sexy, o fusta sau o rochie, astfel incat sa-si poata strecura mainile pe coapse pentru a ajunge la zonele tale intime.

lenjerie-sexy-inessita
Inessita – Lenjerie Sexy din 2 Piese // click pe poza pentru preț

Gaseste locul potrivit

Sexul rapid este potrivit pentru locurile neobisnuite; in virtutea faptului ca nu vei petrece foarte mult timp acolo, ai putea incerca biroul, masa din bucatarie, capota masinii sau chiar baia unui prieten.

Care sunt beneficiile sexului rapid?

  • Te face sa razi – Sexul rapid este obraznic și te face sa chicotesti. La urma urmei, le poți pune copiilor un film la care sa se uite, cat timp amandoi va strecurati in dormitor pentru o scurta partida de sex. Va puteti intoarce apoi inapoi, prefacandu-va ca nu s-a intamplat nimic și totusi impartind zambete in stanga si-n dreapta.
  • Afli cat de mult te doreste – Daca nu te simti atractiva și esti nemultumita de corpul tau, o partida rapida de sex ar putea fi remediu perfect. Multi barbati vor opta pentru partide lungi de sex pentru ca vor dori sa te bucuri și tu de ele, insa spunandu-le ca te grabesti, sau ca te asteapta copiii in cealalta camera, vei vedea cat de mult te doresc.
  • Imbunatateste-ti libidoul – Daca dimineata faci un sex rapid, s-ar putea ca seara sa-l surprinzi pe partenerul tau cu dorinta și cerintele tale sexuale.
  • Varietatea este condimentul vietii – Este intotdeauna bine sa faci ceva diferit. Schimband rutina sexuala vei arata ca iti pasa de relatia ta și ca vrei sa faci lucrurile distractive.
  • Eliberarea stresului – Sexul rapid poate ajuta la reducerea nivelului de stres. Adesea, barbații pot gasi sexul stresant, deoarece se concentreaza pe aducerea plăcerii partenerului, iar femeile tind sa se concentreze pe atingerea orgasmului in loc sa se bucure de intreaga experienta. A face sex rapid înseamnă a te concentra pe moment, a te relaxa și a te bucura.

Cum se face un preludiu corect? Sfaturi pentru preludiu si inceperea actului sexual

Deci, cum functionează cel mai bine o partida de sex rapid?

  1. Salveaza 5 minute – Foloseste 5 minute din timpul pe care il ai inainte de a merge la munca, cand vii acasa, inainte de cina sau chiar cand bagi mancarea in cuptor. In doar 5 minute vei avea parte de o partida de sex minunata care iti va provoca un orgasm exploziv.
  2. Foloseste un lubrifiant bun – Tine la indemana un lubrifiant bun pentru a creste placerea.
  3. Lasa-te dusa de val. Nu te ingrjora, urmeaza-ti instincul și bucura-te de sex – Orice ai face, incearca sa incluzi sexul rapid in viata ta. Vei observa ca vei rade mai mult, vei scapa de stres și iti vei imbunatati relatia.

Una dintre cele mari diferente dintre sexualitatea barbatilor și cea a femeilor este aceea ca barbații tind sa iubeasca sexul de dimineata, in timp ce femeile prefera sa pastreze activitatea dormitorului pentru timpul noptii. Acest lucru are probabil mult de-a face cu faptul ca barbatul are intre trei și cinci erectii in timp ce doarme. Oricum ai denumi-o, sa te trezesti dimineata cu o erecție este un motiv bun pentru a initia o actiune timpurie. Din pacate, poate ca fata nu este in starea necesara imediat ce deschide ochii, dar daca este abordata corespunzator, i se va trezi cheful și ei.

Specialistii au descoperit faptul ca oamenii care iti incep ziua cu sex sunt mai sanatosi și mai fericiti pe tot parcursul zilei. Sexul foloseste fiecare grupa de muschi din corp și este un bun exercitiu pentru inima și plamani. Sexul de dimineata elibereaza hormoni care te fac sa te simti bine, ceea ce face cuplurile să se simtă bine și sa simta iubire pe tot parcursul zilei. Sexul de dimineata, pe langa faptul ca este minunat, leaga cuplurile mult mai mult. Te face mai frumoasa și mai puternica, de asemenea. Sexul de dimineata iti poate intari sistemul imunitar.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Sex Dimineața – Cea Mai Bună Parte A Zilei Pentru O Partidă De Sex

  1. Pingback: A face Dragoste sau A Face Sex - Care Este Diferența? 34 de Semne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.