Sexul după căsătorie – Cum arată sexul pentru cuplurile căsătorite?

sexul dupa casatorie

Expertii spun ca cupluril care fac sex mai des sunt mai fericite. Asta înseamnă ca macar odata pe saptamana, conform statisticilor, ar trebui sa facem sex pentru a mentine satisfactia sexuala dintr-o relatie cat mai ridicata.

Totusi, este prea des o data pe saptamana pentru cei care s-au casatorit? Cum arata sexul după casatorie, oare este la fel cum vedem in filme – practic viata sexuala nu mai exista? Iata adevarul.

Cat de des se face sex după casatorie?

Stresul vietii moderne cu toate urcusurile și coborasurile sale ar putea influenta semnificativ dorinta sexuala a unei persane. De asemenea, exista și multe medicamente care pot scadea libidoul.

Copiii și tehnologia sunt alti factori care influenteaza frecventa sexului, mai ales daca dormitorul vostru este aproape de cel al copiilor și in special daca copiii dorm cu voi in camera.

Afrodiziace senzuale

Frecventa sexului a persoanelor casatorite in timpul unei saptamani nu influenteaza în mod automat nivelul de fericire dintr-o relatie. unele cupluri au nevoie de sex doar o data pe saptamana, in timp ce altele au nevoie in fiecare zi – cu toate astea, toti sunt fericiti cu relatia pe care o au.

Conform dr. Logan Levkoff, un doctor in sexualitatea umana, casatorie și educatie de familie din America, nu exista un numar „normal” de partide de sex care trebui sa se intample atunci cand esti casatorit. Toate relatiile sunt diferite iar un numar „normal” de partide  de sex este subiectiv.

Conform statisticilor, un adult face sex de aproximativ 54 de ori pe ani, aproximativ odata pe saptamana. Un alt studiu pe 30000 de persoane după 40 de ani sutine ca cuplurile care fac sex mai des de o data pe saptamana nu sunt mai fericite sau mai implinite decat cele care fac mai rar. Acestea fiind spuse, o data pe saptamana este media in care cuplurile casatorite fac sex.

6 Moduri pentru a imbunatati sexul după casatorie

Daca simti ca viata ta sexuala după casatorie se destrama, este timpul sa faci ceva, sa aduci inapoi senzualitatea in viata voastra. Exista multe metode prin care poți imbunatati sexul după casatorie, iata care sunt acestea.

Ai fi surprins sa afli cat de simple sunt sfaturile astea și cat de ușor iti este sa reaprinzi scanteia in mariajul tau pentru o transformare completa in viata sexuala – iti trebuie doar putina ambitie.

Cuplurile fără copii

Cuplurile cu copii adesea se gandesc ca cei ce nu au copii au mai mult timp și mai multe oportunitati sa se bucure de sex intens, insa lucrurile nu sunt intotdeauna asa. Exista multe motive datorită carora cuplurile fără copii nu au sex în mod frecvent. Iata câteva idei pentru imbunatatirea sexului după casatorie in cazul cuplurilro fără copii.

Mergegi intr-o a doua luna de miere

Daca nu ai copii iti este mai ușor sa calatoresti și sa mergi cu partenerul in a doua luna de miere. Exista momente in viata cand este important sa schimbi mediul zilnic pentru a te bucura iar de o viata sexuala mai plăcută.

Poarta acei bikini sexy pe care doresti de mult sa ii porti, consmati câteva bauturi pe plaja și amintiti-va cat de mult va iubiti partenerul și cum a evoluat relatia voastra in timp.

Vorbiti despre fanteziile voastre sexuale și indepliniti-le

Ti-ai dorit vreodata sa incerci niste lucruri kinky la plaja de nud? Ce spui despre baia din club? Daca nu ai copii poți avea sex in orice incapere a casei, practic te poți bucura de orice spatiu. Lasa fanteziile sa curga și bucura-te împreună cu partenerul de o aventura sexuala uimitoare – sexul după casatorie este la fel de intens ca cel de dinainte, iti trebuie doar putina imaginatie!

Exista anumite pozitii de-a dreptul nebunesti care iti vor oferi senzații super intense sau puteti juca jocuri de role-playing. Sotia in acea lenjerie sexy făcând strip-tease este o fantezie pe care multi barbati o au.

Ca rezultat, priveste viata ta sexuala cum ia amploare, cum se îmbunătățește și devine mai intensa ca niicodata.

Incercati jucariile sexuale

Jucariile sexuale devin din ce in ce mai populare pentru un motiv bun – exista mereu cerere asupra acestora. Cel mai frumos lucru este ca in tehnologei și in industria sexuala vor fi mereu modele noi, tipuri noi de jucarii ce iti vor oferi plăceri diferite.

Cele mai noi vibratoare de cuplu

Daca nu ai incercat niciodată o jucarie sexuala ,iti recomand sa o faci acum. Poti incepe cu unele simple, clascice precum un dildo sau un vibrator și pe urma, cand te simti pregatita, sa descoperi lumea jucariilor mai hardcore cum ar fi cele de BDSM.

Disfuntia sexual nu ar trebui sa fie un obstacol pentru o viata sexuala grozava

Fie ca vorbim de disfunctie sexuala, ejaculare prematura sau pur și simplu lipsa libidoului care d uce la uscarea vaginului, aceste probleme nu ar trebui sa stea in calea fericirii tale sexuale.

Primul pas este sa accepti și sa fii OK cu faptul ca organismul tau nu lucreaza asa cum ti-ai dori. In alt doilea rand, exista multe metode de sex ce nu necesită un penis erect sau un vagin umed. Exista atat de multe alternative sa aduci indimitatea in viata ta sexuala incat pur și simplu nu este necesar sa spui niciodată „pas”.

Cuplurile cu copii

Este intr-adevar mai complicat sa iti imbunatatesti sexul după casatorite atunci cand ai copii, dar nu e imposibil. Chiar și parintii se pot bucura de niste timp intim, nu trebuie sa compromita acest aspect al vietii doar pentru ca societatea spune ca copii necesită toata atentia lor.

Nu sta mereu cu gandul ca sotia nu isi doreste

Sotia ta poate fi obosita după o zi lunga de munca sau după ce a fugit toata ziua după copii. Cu toate astea, nu înseamnă ca nu mai are putina energie pentru amor. De fapt, de multe ori este cea mai buna parte din zi și multe femei isi doresc sa se relaxeze împreună cu persoana iubită inainte de culcare.

Daca iti doresti sa ai parte de sexcu sotia, nimic nu te opreste sa iei initiativa. Cateva cuvinte murdare și câteva cuvinte va pot pune in dispizitia necesara sa faceti sex.

Luati-va un baby-sitter

Cuplurile care au copii au o varianta mai simpla dar putin mai costisitoare – luati-va un baby-sitter și faceti sex in alta parte, cum ar fi la un hotel. Da, cuplurile cu copii trebuie sa isi planifice sexul.

Prin planuirea unei „vacante sexuale”, tu și partenerul tau va puteti explora mai mult și sa va indepliniti toate fanteziile sexuale. Can este momentul, scoateti lumanarile, uleiul de masaj cu trandafir și puneti niste muzica usoara pe fundal – creati o atmosfera intima plăcută sa aveti parte de o experiență de care nu veti uita curand.

Shunga Aphrodisia – Un ulei de masaj cu aroma intensa de trandafir – pentru cuplurile care doresc sa traiasca momente intense împreună

Shunga Aphrodisia – Ulei de Masaj Erotic cu Aroma de Trandafir, 250 ml

Concluzie

Sexul după casatorie este continuu și fluctuant, in functie de valabilitate, energie și stare generala. Pot fi zile in care tu și partenerul tau sunteti prea obositi pentru sex, dar pot fi și zile in care sunteti amandoi disponibili și doritori – important este sa discutati.

Un lucru important de retinut este faptul ca, cu toate ca cantitatea sexulup după casatorie poate scadea, calitatea ar putea creste. Tu și partnerul sunteti mai confortabili unul cu celalalt și atuingeti noi nivele de intimitate și vulnerabilitate.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.