Ce este stealthing-ul? Află care sunt pericolele și cum te poți proteja de bărbații care scot prezervativul în timpul sexului

pericolele stealthingului

Motivul principal care-i determina pe oameni sa faca sex este obtinerea orgasmului. Dar mai sunt și altii carora le place sa se joaca in timpul sexului si-si pacalesc partenera. Nu pot tine niciodată pasul cu ultimele tendinte sexuale. Mai intai au fost prezervativele aromate, iar acum a aparut stealthing-ul. Dar exista o diferenta uriasa intre a suge un penis cu aroma de capsuni și aceasta noua tendinta, stealthing-ul.

Nu toate tendintele sunt pozitive, de fapt, multe tendinte cauzeaza multe daune, exact cum face și aceasta. Deci, ce este stealthing-ul? Ei bine, voi intra in mai multe detalii, dar in esesnta, este atunci cand barbatul scoate prezervativul in mijlocul sexului sau il deterioreaza fără ca partenera sa stie.

Ce trebuie să știi despre stealthing

Acest lucru nu este comparabil cu alte tendinte precum bratatile de sex sau cizmele Ugg. Acest lucru este, de fapt, fundamental gresit și non-consensual. Aceasta este noua „tendinta”, ce pot spune?

Nu pot fi in dormitorul tau pentru a ma asigura ca el isi patreaza prezervativul, dar tu poti. Asadar, te voi tine la curent cu aceasta tendinta și iti voi spune ce trebuie sa faci pentru a te proteja.

Si tocmai cand ai crezut ca poți avea incredere in partenerul tau.

Prezervative super rezistente, ce ajută la prevenirea sarcinilor nedorite

Ce este stealthing-ul?

Stealthing-ul este in esenta practica prin care partenerul tau isi scaote prezervativul in timpul sexului sau il deterioreaza intentionat inainte de actul sexual. Asta înseamnă ca ii face o gaura sau foloseste un lubrifiant pe baza de ulei.

Inlaturarea prezervativului se face de obicei in pozitia doggy style deoarece partenera nu poate vedea ce se intampla.

Este o fapta grava

Desi ei cred ca este amuzant, este de fapt o fapta grava. Prezervativele sunt folosite pentru a preveni raspandirea unei boli cu transmitere sexuala cum ar fi HIV si, de asemenea, sarcinile nedorite. Deci, daca incearca sa faca asta, vor fi acuzati de agresiune sexuala.

Nu exista doar ramificari fizice pentru acest lucru ci partenera va avea de suferit și pe plan emotional, mental și financiar.

De ce o fac?

Mi-as dori sa pot raspunde la aceasta intrebare fără sa ma enervez. Fac asta pentru ca sunt idioti. Pe forumurile pe care se vorbeste despre stealthing, ei spun ca o fac pentru ca e dreptul lor „sa-si raspandeasca samanta”. Sincer, cel mai rau lucru pe care il pot face acestia este sa se inmulteasca. Nimeni nu are nevoie de mai multi oameni ca ei pe pamant.

stealthing prezervativ scos

Poate duce la infectii cu transmitere sexuala

Prin deteriorarea sau indepartarea prezervativului in timpul actului sexual, se pot raspandi bolile cu transmitere sexuala. Daca acesti tipi fac asta, crezi ca se testeaza după fiecare act sexual? Eu nu cred asta. Stealthing-ul nu se bazeaza pe respect, ci se bazeaza pe prostie.

Poti ramane insarcinata

Acesta este un dar. Daca cineva isi scoate prezervativul sau ii face o gaura, sansele ca tu sa ramai insarcinata cresc în mod dramatic. Crezi ca te va ajuta sa faci avort sau sa-ti cresti copilul? Mai gandeste-te. Acesti barbati vad asta ca pe un sport.

Legile din jurul sau sunt ambigue

Intrucat stealthing-ul este o noua tendinta, legile din jurul acesteia sunt oarecum neclare. Asta nu înseamnă ca acesti barbati nu vor fi acuzati. Vor fi acuzati de viol sau agresiune sexuala? Acest lucru depinde de judecator.

A fost un caz in care barbatul a fost acuzat de viol pentru ca si-a indepartat prezervativul in timpul sexului fără a-i spune partenerei. Deci, pedeapsa poate fi foarte severa.

Cine este afectat de stealthing?

Oricine are relatii sexuale cu un individ care practica stealthing-ul se expune unui risc. Insa nu doar femeile pacalite risca sa se aleaga cu vreo boala cu transmitere sexuala ci și cei care le pacalesc. Desi cred ca asa ar trebui sa-si raspandeasca samanta, nu vor mai gandi la fel cand vor fi nevoiti sa plateasca pentru cresterea copiilor.

Cum poți sa previi stealthing-ul?

Este pacat ca trebuie sa discutam despre asta. Daca faci sex cu cineva, acesta nu ar trebui sa lucreze pe la spatele tau pentru a-ti pune viata in pericol. Cu toate acestea, tu nu stii de ce este capabil partenerul tau, deci, trebuie sa fii pregatita. Dar daca iti vezi partenerul făcând ceva de genul acesta, atunci nu face sex cu el.

Isi aduce propriile prezervative

Trebuie sa fii pregatita. Da, stiu ca femeile tind sa-i lase pe barbati sa aduca prezervativele, dar nu trebuie sa faci și tu asta. Trebuie sa fii responsabila. Asa ca asigura-te ca ai mereu la indemana câteva prezervative.

barbat care isi aduce prezerativele

Verifica-l pe tot parcursul actului sexual

Nu pot sa cred ca nu ne putem bucura de o experiență sexuala, dar in schimb trebuie sa fim paranoici ca acest tip nu face ceva ce ne-ar afecta sanatatea. Verifica periodic prezervativul, pentru a te asigura ca este inca acolo. Daca a disparut, opreste-te și nu mai face sex cu acea persoana.

Foloseste un prezervativ pe care il poți simti

Asigura-te ca folosesti un prezervativ pe care il simti cand este in interiorul tau. Incearca sa folosesti unul cu striatii. In acest fel, vei sti cand el poarta un prezervativ și cand nu. De fapt, este o diferenta destul de mare, asa ca vei putea sa-l prinzi foarte ușor.

Nu-ti lasa partenerul sa ejaculeze in tine

Poate a făcut o gaura in prezervativ sau a folosit lubrifiant pe baza de ulei. Deci, daca se intampla asta, trebuie doar sa te asiguri ca el ejaculeaza in afara corpului tau. Nu trebuie sa-i spui ca este din cauza stealthing-ului, in schimb, ai putea face un final interesant. Este sigur atât pentru tine cât și pentru el sa ejaculeze in afara corpului.

Foloseste propriul tau lubrifiant

Daca acesti tipi folosesc lubrifiant pe baza de ulei, asigura-te ca ai propriul tau lubrifiant. Lubrifiantul pe bază de apă este sigur pentru prezervativ. Daca el vrea să folosească un lubrifiant pe baza de ulei, nu face sex cu el.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.