A Face Dragoste sau A face Face Sex – Care Este Diferența?

diferenta-dintre-a-face-dragoste-si-a-face-sex

A face dragoste nu este acelasi lucru cu a face sex. Oricine poate face sex, dar exista câteva semne care arata ca partenerul face dragoste cu tine, ceea ce înseamnă ca pot exista sentimente profunde la mijloc.

Hai sa fim sinceri: oricine poate face sex. Cu toate astea, nu oricine poate (sau vrea) sa faca dragoste cu alt partener.

Daca vrei să știi semnele care fac diferenta clara intre a face dragoste is a face sex, citeste in continuare. Pana la sfarsitul acestui articol vei sti diferenta. Hai sa incepem.

Principalele deosebiri

A face dragoste implica intimitate. A face sex, ei bine.. nu trebuie sa fii conectat emotional la un nivel inalt. Sexul e doar sex. Exista atractie intre parteneri și tensiun sexuala și nu trebuie sa te intereseze prea mult cum se simte partenerul.

Cand te simti atras sexual de o persoana, abia astepti as o dezbraci, atat fizic cât și emotional. Totodata, poți fi atras și emotional de o persoana, iar acest este momentul cand vrei sa faci dragoste.

Cand faci sex cu cineva, este poate fi iubire pasionala și totodată animalistica, chiar și cu un partener de care te simti atras.

Vibratoare de cuplu care să vă ajute sa faceți dragoste mai intens!

Cu toate astea, cand faci dragoste, la baza sunt aceleasi miscari, dar totul este mult mai tandru și pasional. Este, practic, sex făcut mai pasional. In aceste momente se poate crea o conexiune emotionala intre parteneri.

parteneri-care-fac-dragoste

Vrei sa afli mai multe? Citeste in continuare și vei afla diferenta intre a face sex și a face dragoste cu cineva.

E bine de stiut ca, atunci cand te intrebi daca faci sex sau dragoste cu un partener, cel mai probabil faceti sex. Data ati face dragoste, ar fi evident – diferentele sunt uriase. In aceste momente, amandoi simtiti o legatura emotionala puternică la un anumit nivel.

Cele mai mari diferente intre a face dragoste și a face sex

sa faci sex cu cineva necesită o conexiune emotionala, un nivel de intimitate ridicat intre voi. Iata care snut principalele semne care fac clar diferenta intre a face dragoste și a face sex.

1. Ii place sa te sarute

Cand faceti dragoste, exista foarte multe sarutari. Acestea sunt foarte intime și snezuale. Daca nu exista sarutari, înseamnă ca nu se face dragoste. Acestea nu trebuie sa lipseasca din activitatile voastre.

2. Se creeaza un contact vizual

Contactul vizual poate fi extrem de intim. Daca iti evita privirea, nu înseamnă ca nu se bucura sa fiti împreună, dar înseamnă sa faceti sex – hei, poate fi o partida grozava de sex.

Daca vrea sa faca dragoste cu tine, se va uita profund in ochii tai. Va dori sa se asigure ca și tu te bucuri de aceasta experienta la fel de mult ca el.

Partner Plus Remote –  Vibratorul perfect pentru a face noptile de amor mai intense ca niciodată

Vibrator Partner Plus Remote 9 cm

 

3. Sarutarile sunt mai intense

Saruturile obisnuite exista și in partidele de sex. Cu toate astea, cand faceti dragoste, ar putea exista și saruturi frantuzesti. Mai mult de atat, te va saruta nu doar pe buze ci și pe gat, frunte si, practic, in orice zona in care isi poate pune buzele.

4. Te imbratiseaza

Cand faceti sex, probabil ca iti atinge mult sanii. Nu e nimic rau in acest lucru, barbatilor le plac sanii. Totusi, cand doua persoane fac dragoste, exista o conexiune mult mai profunda. Unul din principalele semne este ca te tine pasional in brate pentru a fi cat mai aproape de tine. Nu vrea doar sa intre in tine, ci vrea sa va contopiti, s va amestecati, sa deveniti un intreg.

5. Preludiul dureaza mult

Una din principalele diferente intre a face dragoste și a face sex este durata preludiului. Cand doua persoane fac amor, preludiul este mult mai lung is mai intens. Intr-un fel, parca este magic.

Nu vrea sa ajunga direct sa te penetreze, ci vrea sa se conecteze cu tine la un nivel emotional, astfel ca va incerca sa fie cat mai senzual și sa prelungeasca cat mai mult preludiul.

6. Vrea sa te satisfaca

Cand doua persoane fac dragoste, nu se grabesc sa termine cat mai repede. Se concentreaza pe apropierea dintre ele, pe placerea reciproca. Unul din principalele semne va fi ca doreste și tu sa fii satisfacuta, așadar va depune eforturi extra sa se asigure ca și tu te simti bine.

Simulente pentru bărbați - Vă ajută să faceți partidele de amor mai intense ca niciodată

7. Foloseste anumite pozitii

Daca vrea doar sex, cel mai probabil ii va placea pozitia „capra”. Aceasta pozitie este grozava, dar nu oferă prea multa intimiate. Pozitiile folosite sunt importante pentru a determina daca daca faceti sex sau dragoste.

Cele mai comune pozitii atunci cand faceti dragoste sunt pozitia misionarului, care îți oferă foarte multa intimitate și pozitia „vacarita”. Practic, pozitiile care va permit sa va uitati unul in ochii celuilalt.

8. Nu se grabeste

Un alt semn important este ca amorul este ușor și senzual. Nu se grabeste sa ajunga in „punctul culminant”. Si o partida rapida de sex poate fi plăcută, dar daca faceti dragoste, veti lua lucrurile incet, sa construiti o legatura intre voi. Va dori sa ia lucrurile incet și ușor.

9. Se va concentra pe tine

Cand un barbat face dragoste cu o femeie, nu se va concentra doar să obțină el placere. Se va asigura ca și tu te simti bine. Este una din principalele semne intre a face dragoste și a face sex.

Lucrurile vor decurge mai lent și nu se va cauta doar plăcere „animalica” ci și emotionala. Se va pune accent pe apropierea dintre voi și nu pe plăcerile sexuale.

semne-ce-fac-diferenta-intre-a-face-dragoste-si-a-face-sex

10. Este sincer cu tine

Daca un barbat chiar vrea sa faca dragoste cu o femeie, va fi sincer cu ea. Nu va dori sa se joace cu tine și cu sentimentele tale. Va fi el insusi.

E ușor sa te joci cu sentimentele unei persoane și sa o faci sa se indragosteasca de tine. Dar cand un barbat te iubeste și vrea sa faca dragoste cu tine, nu va incerca sa te seduca intr-un joc murdar. Va avea grija sa te simti iubita, sa fii sigura ca relatia decurge bine, sa iti ofere o stabilitate emotionala.

11. Vrea sa stie ce iti pace

Daca un barbat vrea sa faca sex cu tine, nu-i va pasa de foarte multe detalii, cum ar fi ce-ti place tie. Va considera ca de aceste lucruri trebuie sa ai tu grija. Asa cum el are grija sa se simte bine, și tu trebuie sa ai grija sa te simti bine. Egalitate, nu?

Daca insa faceti dragoste, te va intreba cu o voce senzuala ce doresti sa iti faca, cum sa te atinga și va incerca sa afle pana la cele mai mici detalii cum iti poate provoca placere. Va dori doar sa te satisfaca, sa se asigure ca tu te simti bine.

12. Va face gesturi romantice

Pentru ca un barbat sa faca dragoste cu o femeie, trebuie sa simta o atractie sexuala intensa cu aceasta. Totodata, va face și gesturi romantice cum care nu ar putea fi exprimate in cuvinte.

Se va juca cu parul tau, va trece cu degetele prin acesta și te va mangaia in timp ce te penetreaza.

13. Te vei simti mai vulnerabila

Cand doua persoane fac amor, acestea se deschid una in fata celeilalte. Devin mult mai vulnerabile și fiecare miscare este mai senzuala, mai intensa.

Cand faceti dragoste, nu va este frica sa nu fiti raniti sentimental. Pur și simplu va deschideti sufletele unul in fata celuilalt pentru a va cunoaste mai bine, reciproc.

14. Sexul este mai ușor și mai pasional

A face dragoste și a face sex pot fi doua lucruri foarte asemanatoare. Totusi, una din principalele diferente este ca in timpul amorului, sexul este mult, mult mai incet. De fapt, este atat de incet incat se simte pasional, asa cum vezi in filmele de la Hollywood.

Satisfyer Double Joy – Jucaria care va ajuta sa impartasiti momente de neuitat împreună

Vibrator Satisfyer Double Joy 8 cm

Te penetreaza puternic și adanc, dar in acelasi timp este mult mai pasional cu tine.

Daca un barbat vrea doar sa faca sex, se va concentra mai mult pe propria sa placere, dar cand faceti amor, va face lucrurile mult mai nice și mai senzual.

15. Penetrarea este optionala

Poate parea ciudat, dar daca faceti amor și nu sex, penetrarea este optionala. De fapt, nici macar nu trebuie sa existe o finalizare, un orgasm. Asta înseamnă ca, chiar daca isi doreste sa faca sex cu tine, ii place sa petrecti timpul împreună.

16. Poti fi tu insati

Cand esti in preajma sa, nu simti nevoia sa il impresionezi și nu te va face sa te simti nesigura de sentimentele tale. Nu va exista atat de multa presiune pentru a face lucrurile sa mearga – totul va decurge natural.

17. Nu prea se spun vorbe murdare=

Sunt multe persoane care adora sa vorbeasca murdar cand fac sex, dar in general aceste activitati nu se fac atunci cand faceti amor.

Asta nu înseamnă ca e ceva rau in vorbitul sexy și murdar ci ca nu prea se folosesc cand faceti dragoste.

cuplu-care-face-dragoste

18. Iti a vorbi frumos

Dupa cum spuneam mai sus, vorbele murdare nu prea au ce cauta in timpul unei partide pasionale de amor. Asta insa nu înseamnă ca nu se va spune nimic. De fapt, se folosesc cuvinte dragute, prin care isi exprima sentimentele fata de tine.

In timp ce iti va explora corpul, îți va oferi complimente dulci și senzuale. Nu va folosi cuvinte murdare care uneori pot fi chiar insultatoare.

Daca se uita in ochii tai adanc și iti spun cate iubeste, e clar ca faceti dragoste.

19. Cum se termina?

Daca faceti sex, cel mai probabil va geme și va respira mai intens la final. Daca faceti dragoste, vei observa ca atunci and are orgasm, va incerca sa se apropie mai mult și sa te stranga mai tare, de parca vrea sa experimentati acea plăcere împreună.

20. Te va imbratisa dupa

Unora persoane pur și simplu nu le plac imbratisarile de după sex. Au nevoie de spatiu. Asta nu înseamnă ca nu le pasa sau ca nu au sentimente fata de tine. Totusi, daca la final va veni site va lua in brate, cel mai probabil a vrut sa faca dragoste cu tine.

Ouă vibratoare - pentru sex mai pasional ca niciodată!

21. Vei simti o conexiune mentala

Pentru a face dragoste trebuie sa existe și o conexiune mentala intre parteneri. Practic, te vei simti de parca ii simti emotiile. Toate starea va fi impartasita de voi doi împreună, de parca ati fi un singur intreg, nu doua persoane separate.

22. Te vei simti iubita

Cand faceti dragoste, sexul nu se simte doar ca sex. Nu te vei simti folosita, nu vei avea impresia ca doreste doar vaginul tau. Te vei simti iubita, te va face sa te simti speciala.

Parca simti ca ceva in interiorul tau infloreste și ti dai seama in acel moment ca faceti dragoste. Parca simti ca pentru acel barbat nimic nu conteaza in jurul vostru decat tu.

23. Sexul oral este important

Bineinteles, poate sa iti faca oral și in timpul sexului. Dar daca toate semnele de mai sus sunt bifate și iti face și oral, e clar ca nu conteaza nimic mai mult pentru el decat sa te faca sa te simti bine. De ce ar vrea sa fie atat de romantic cu tine daca nu sa-ti ofere placere?

24. Iti va spune pe nume

Daca iti va spune pe nume, e clar ca nu face sex cu o oarecare „iubi” – probabil ca acest alint l-a folosit și la prietenele lui anterioare. Iti va spune pe nume, sa te faca sa intelegi ca vrea sa impartaseasca acea senzatie cu tine și nu cu oricare alta femeie.

25. Te va saruta pe tot corpul

Dupa cum spuneam, una din diferentele dintre a face dragoste și a face sex este ca te satura pe buze, pe frunte și alte zone erogene. Dar ce face mai ult de atat? Iti lasa o urma de saruturi de la gat pana la buric?

Te intoarce sa te sarute pe spate? Iti saruta chiar și piciorul? Daca face asta, înseamnă ca nu face doar sex cu tine, ci te venereaza sexual. Este un semn clar de conexiune emotionala.

26. Il vei vedea cat de mult te doreste

Acest lucru nu se intampla decat daca un barbat este indragostit pana peste cap de tine. Daca in timpul partidelor de amor il simti ca o bestie pasionala, daca il vezi ca te doreste parca intr-un mod poetic, ca in cartile cu printese, înseamnă ca faceti dragoste.

sex-sau-dragoste

27. Se va apropia cat mai mult de tine

Te va mirosi, te va linge, isi va pune capul pe sanii tai. Va face orice poate sa stea cat mai aproape de tine si, bineinteles, sa fie in tine. Daca vezi aceste semne, înseamnă nu doar ca faceti dragoste, ci ca iti arata cat de norocos se simte ca este alaturi de tine.

Capsulele eXXtreme – Va ajuta sa va bucurati de cele mai intense partide de amor

eXXtreme – Capsule pentru creșterea libidoului la femei

28. Va dori sa incercati ceva nou

Nu va dori sa incercati ceva nou in sensul de pozitii de Kama Sutra. Va incerca ceva nou cu tine pentru ca nu se poate satura de tine, atat fizic cât și emotional.

29. Este rabdator cu tine și nu te va grabi niciodată

In timpul sexului, barbatul poate fi putin egoist. Mult prea des se concentreaza pe nevoile sale și uita de nevoile tale. Cu toate astea, daca faceti dragoste, va fi rabdator cu tine site va face sa te simti speciala.

Iti va arata ca, chiar daca el se simte inconfortabil ca trebuie sa aiba rabdare cu tine, isi va lua tot timpul din lume sa te faca sa te simti speciala.

Afrodiziace de TOP - care fac diferența între o partidă de sex și o partidă de amor!

30. Va fi atent la fiecare parte din corpul tau

Nu va fi interesat doar de partile clasice. Va dori sa te sarute in fiecare zona in parte din corp. Chiar și in zonele pe care tu ai incerca sa le ascunzi. Nu ii pasa de micile tale imperfectiuni! Vrea sa te cunoasca și sa te adore sexual intru totul.

31. Va impartasi fanteziile cu tine

Oamenii nu prea vorbesc despre fanteziile lor sexuale fără sa existe o conexiune intre ei. Trebuie sa ai incredere in persoana cu care vorbesti. Asadar, daca el vorbeste cu tine despre fanteziile sale, acesta este unul din semne ca face dragoste cu tine.

cum-stii-daca-faceti-dragoste-sau-sex

32. Te va intreba ce-ti doresti sa faca

Va dori sa te satisfaca cat poate de mult. Din acest motiv, te va intreba ce vrei sa iti faca sa te simti bine. Nu-ti fie rusine sa ii spui!

33. Se va opri sau va incetini cand te simti inconfortabil

Bineinteles, orice barbat, chiar și ni timpl sexului ar trebui sa se opreasca daca ii spui ca te simti inconfortabil.

Cu toate astea, cand faceti dragoste, va simti atunci cand ceva nu-ti place. Te va cunoaste atat e bine incat isi va da seama daca ceva s-a schimbat și nu te mai simti confortabil. Iti va asculta nu doar vorbele ci și miscarile, sentimentele.

34. Puteti rade împreună, chiar și in pat

Cu toate ca rasul in timpul sexului poate scadea intensitatea, uneori pur și simplu scade tensiuna sexuala. Cand e voba doar de sex, probabil ca nu te vei simti suficient de confortabil sa spui o gluma sau ceva stanjenitor ce s-a intamplat.

Totusi, una din diferentele dintre a face dragoste și a face sex este ca in timpul amorului veti rade împreună deoarece conexiunea nu este doar sexuala ci și emotionala și veti dori sa impartasiti tot felul de sentimente împreună.

Dupa cum vezi, exista o diferenta mare intre a face sex și aface dragoste. Sper ca acum stii diferenta, așadar spune-ne: prietenul tau face dragoste cu tine sau nu?

Diferența între sex și dragoste

Nu e niciun secret faptul ca exista o diferente intre dragoste și sex. Acestea fiind spuse, daca nu ai avut parte de ambele experiențe, e posibil sa nu stii exact cum difera. Uneori, linia care face diferenta intre acestea poate deveni foarte subtire. In acest articol iti vom explica care sunt diferentele principale dintre dragoste și sex.

Una din cele mai bune parti ale unei relatii de lungă durată este faptul ca poți face dragoste cu partenerul, ori de cate ori doriti. Bineinteles, va mai puteit bucura uneori și de o partida scurta, rapida.

Cu toate astea, amorul intre parteneri, acea activitate intensa ce cuprinde toate emotiile și romantismul unei experiențe senzuale și creeaza o legatura speciala intre voi, acea partida face clara diferenta dintre sex și dragoste.

Cele mai noi produse BDSM, la super prețuri!

Te poate face sa te simti mai conectata de partener. Inainte sa ai parte de o astfel de experienta, e posibil nici sa nu stii ca exista. Multe persoane care au relatii de scurta durata nu ajung sa experimenteze ce înseamnă sa faci dragoste.

La inceput, este foarte dificil, daca nu chiar imposibil sa faci dragoste cu partenera. Acel nivel de intimitate il atingi doar atunci cand ca cunoasteti trup și suflet, cand va stiti vulnerabilitatile unul celuilalt.

De regula, o partida de dragoste o faci cu o persoana de care esti indragostit și alaturi de care vrei sa iti petreci restul vietii. Sexul se face intre persoanele care fie sunt la inceput și nu au reusit sa atinga acel nivel de incredere și intimitate reciproca, fie in relatiile superficale.

Nu ma intelege gresit: sexul este grozav. Explorarea sexualitatii poate fi extrem de puternica. Atat timp cat tu și partenerul va bucurati, partidele de sex sunt extraordinare și va pot ajuta sa va intariti relatia. De fapt, e natural ca la inceput sa faceti sex.

Fiery Dong – Vibratorul realistic de top ce va ajuta sa va bucurati mai mult de partidele de amor

Aceste partide va ajuta sa va apropie din ce in ce mai mult, iar cu timpul, veti ajunge sa faceti dragoste. Veti uita doar de placerea trupeasca și vă veți bucura de prezenta partenerului in dormitor.

Este o activitate aproape magica, dar ce va ajuta sa va conectati trup și suflet, sa va expuneti vulnerabilitatile intr-un mod senzual, pasional. Sexul dureaza de regula câteva minute, insa poți face dragoste intreaga noapte.

5 Diferente dintre sex și dragoste

Acestea fiind spuse, iata care sunt 5 dintre principalele diferentre dintre sex și dragoste.

Motivatia dintre sex și dragoste difera

Atunci cand faci sex, principalul motiv este sa termini, sa ai orgasm.

Atunci cand faci dragoste, orgasmul este de asemenea important (pentru ca e o senzatie grozava), dar principalul motiv este de a te conecta la nivel emotional cu partenerul. A face dragoste poate insemna sa te bucuri de explorarea partenerului atat la nivel fizic cât și emotional, sa va „uniti inimile”.

Nu orgasmul este motivatia ci conectarea intima intre parteneri. Aceasta este principala diferenta dintre a face sex și a face dragoste.

Bile vaginale ce vă ajută să faceți dragoste mai intens cu persoana iubită

Conform specialistilor, vei sti ca faci dragoste atunci cand te bucuri de ceea ce iti face partenerul, dar in alt mod. Iti place modul in care saruta, mirosul sau și tehnicile de sex. Atunci cand exista o chimie intre voi, exista mai multe sanse sa faceti dragoste.

A face dragoste poate dura câteva ore iar uneori nici macar nu trebuie sa existe orgasmul. Totul este despre conexiunea emotionala dintre parteneri.

cum-difera-a-face-dragoste-de-a-face-sex

Comunicarea e diferita

Atunci cand faceti sex, e posibil sa alegeti sa vorbiti murdar. Chiar daca nu sunteti fanii limbajului murtar, comunicarea in timpul sexului se poate referi la cat mai dureaza pana la orgasm și cine este cel mai aproape de acel punct.

Atunc cand faceti dragoste insa, lucrurile se schimba. Nu e vorba ca nu mai exista vorbitul murdar nu mai este posibil, dar de regula partenerii prefera sa aleaga sa vorbeasca intr-un mod senzual, emotional. A face dragoste poate ajuta ajuta partenerii as se deschida unul pentru celalalt la nivel emotional și sa ii ajute sa isi arate cat de multa iubire exista intre ei.

Alegerea cuvintelor poate face diferenta intre o experiență sexuala extraordinara și una mediocra, ca un film porno prost regizat. Este testul suprem despre abilitatile de seductie ale unei persoane.

Poate fi extraordinar sa te conectezi verbal cu partenerul in timpul sexului. Cu toate astea, atmosfera e diferita și poate face partenerii să se simtă mai confortabil.

Vulnerabilitatea e diferita

Atunci cand faci sex, chiar daca uneori esti deschis sa incerci lucruri noi, e posibil sa te concentrezi mai mult pe a te simti bine din punct de vedere sexual.

Diferenta dintre dragoste și sex este ca, atunci cand un cuplu face dragoste, acestia devin mai vulnerabili emotional, putand sa se ajunga chiar pana la larcrimi. Daca doriti sa va conectati la nivel emotional, nu exista niciun mod mai potrivit decat prin a va deschide unul altuia din punct de vedere emotional și sa deveniti vulnerabili unul in fata celuilalt.

Partner Plus Remote – Vibratorul ce face o diferenta clara intre dragoste și sex. Folositi-l pentru partide mai romantice și mai pasionale ca oricand

Vibrator Partner Plus Remote 9 cm

Conform specialistilor, nivelul de vulnerabilitate la care sunt deschis partenerii depinde mult de compatibilitatea dintre acestia. Aceasta este determinata de valori, credinte, dorinte, apetit sexual, preferinte, kink-uri și asteptari sexuale.

Personalitatea e diferita

Uneori, atunci cand faci sex, devii alta persoana. Uneori, acest lucru este intentionat, cum ar fi in jocurile de roleplay sau pentru indeplinirea kink-urilor. Totusi, se intampla doar pentru ca nivelul de inhibitii este atat de scazut.

Poate fi diferit de la o persoana la alta, de la o relatia la alta, de la un act sexual la altul. Modul in care o persoana se comporta in timpul sexului poate sa se schimba pe masura de relatia evolueaza. Acesta este un motiv in plus pentru care este important sa existe comunicare intre parteneri.

Jocuri erotice pentru a duce partidele de amor la un alt nivel

Acetea fiind spuse, atunci cand faci dragoste, nu e nimeni altcienva in dormitor decat tu. De fapt, pentru a face dragoste, partenerii trebuie sa fie sinceri 100%, sa fie cat mai mult ei insasi. Trebuie sa isi deschida vulnerabilitatile. Nu exista altcineva decat voi doi, la cel mai „original” nivel la care puteti fi.

Nivelul de prezentra e diferit

Cu toate ca multe persoane e posibil sa nu recunoasca, in timpul sexului, mintea se poate duce la alte lucruri. Fie ca ai o fantezie cu alt barbat in timpul unei partide mediocre sau ca nu stii cum sa faci sa se termine mai repede partida, majoritatea oamenilor au trecut prin momente in care s-au gandit la altceva in timpul sexului.

Cu toate astea, atunci cand faci dragoste, lucrurile stau complet diferit. Trebuie sa sa fiti prezenti in totalitate pentru a face partida de amor cat mai plăcută. De fapt, aceasta este una din regulile de baza atunci cand faci dragoste: sa fii prezent trup și suflet.

cum-ajungi-sa-faci-dragoste

Daca unul din parteneri se gandeste la altceva, celalatl partener poate să se simtă singur deoarece isi expune vulnerabilitatile. In aceste momente, este nevoie ca amandoi sa se concentreze unul pe celalalt.

De fapt, nu exista „trebuie” atunci cand faci dragoste. Aceste lucruri vin natural. Nu te vei putea gandi la altceva: vei fi prezent acolo pentru ca asta iti vei dori.

Meritam sa avem o relatie sexuala in care sa ne simtim increzatori, siguri și satisfacturi. Sexul este o formă de intimitate, așadar e important sa simti ca aceasta intimitate este reciproca. Ar trebui sa cel putin să se simtă multumitor sau excitant.

Tu sau eu: Duelul Seductiei – Jocul erotic ce poate imbunatati performanțele erotice dintre parteneri

Tu sau eu: Duelul Seducției – Joc Erotic în Limba Română

A face dragoste insa este o experiență unica. Bineinteles, asta nu înseamnă ca sexul nu este important. Ambele activitati au avantajele și dezavantajele lor. Atat timp cat tu și partenerul sunteti multumiti de relatia voastra, nu trebuie sa va simtiti complexati daca nu ati ajuns inca in punctul sa faceti dragoste și ati ramas „inca la sex”.

Atat timp cat aveti o relatie sanatoasa, cat timp discutati și exista incredere și iubire intre voi, veti ajunge sa faceti aceasta trecere de la sex la amor.

Atat timp cat tu și partenerul tau discutati despre limite, intentii și consimtamant, lucurile ar trebui sa evolueze in bine.

Lejerie sexy pentru a-ți impresiona partenerul!

Acestea fiind spuse, cu toate ca exista diferente clare intre dragoste și sex, ambele sunt placute in modul lor, avand avantaje și dezavantaje. Nu este indicat sa grabesti aceasta trecere, deoarece, daca nu sunteti inca pregatiti, nu vă veți bucura corespunzator de o partida de dragoste. Este bine sa lasi ca aceasta sa vina natural.

Puteti face câteva schimbari cum ar fi sa deveniti mai emotionali in dormitor, dar daca observati ca acestea nu vi se potrivesc, nu e bin sa fortati lucrurile.

De retinut

Dupa cum ati vazut, exista diferente vizibile intre dragoste și sex. In timp ce sexul este mai mult despre placerea fizica, dragostea este mai mult despre paclerea emotionala.

Doua persoane pot face sex fără sa fie indragostite, insa pentru a face dragoste, partenerii trebuie sa fie indragostiti unul de celalalt. Explorarea mintii și a sufletului necesită mai mult decat o erectie.

Spanish Love Drops – Picaturile Afrodiziace ce cresc dorintele sexuale. Ideale pentru cupluri

Spanish Love Drops, 30 ml – Picături Afrodiziace pentru Creșterea Dorinței Sexuale

Necesita o cunoastere profunda a partenerului, un nivel de intimitate care se formeaza in timp (poate chiar ani). Asadar, e nevoie de o relatie de lungă durată pentru a ajunge sa faci cu adevărat dragoste.

Surse de informare

  • Making Love Vs. Having Sex: Here’s How To Tell The Difference – Elite Daily, Anjali Sareen Nowakowski
  • Difference between Making Love & Having Sex – Embry Women’s Health
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.