Metoda „Oprește și Continuă” – O metodă ce te ajută în dormitor. Cât este de eficientă?

metoda opreste si incepe

Iti vine greu sa iti satisfaci partenera in dormitor? Exsita o multime de barbati care au aceeasi problema. Cei mai multi dintre ei sufera de ejacular precoce, aceasta find una din cele mai populare probleme sexuale, la un loc cu disfunctia erectila.

Multi barbati care vor sa isi satisfaca partenera incep să folosească „metoda opreste și continua”. Din pacate, aceasta nu este deloc eficienta. In acest articol iti voi prezenta motivele pentru care ar trebui sa renunti complet la aceasta metoda și sa folosesti metoda „Edging” in schimb.

Ce este metoda „Opreste și continua”?

Aceasta tehnica este atunci cand esti pe punctul de a avea orgasm, și te opresti, și scoti peisul inafara, astepti sa scada putin intensitatea sexuala, continui sa faci sex, și repeti miscarea.

Delay Cream – Crema ce te ajută să rezisti mai mult in dormitor

Delay Cream – Cremă pentru întârzierea ejaculări precoce cu eucalipt, 30 ml

Este smiplu, nu? Este simpla și de asta multi barbati o aplica. Din pacate insa, nu functioneaza. Urmatoarea data cand o practici, intreaba-ti partenera și iubita cat de ult le plac aceasta metoda. Sa speram ca iti vor spu adevarul, anume ca urasc aceasta metoda!

Iata motivele pentru care femeilor nu le place telod metoda „Opreste și continua”.

Distruge toata placerea

Imagineaza-ti ca te uiti la un film de actiune, precum James Bond. Acesta fuge de oamenii rai,ii impusca, se suie pe motocicleta și incepe sa fuga cu aceasta, cand deodata se opreste filmul, pentru ca cineva sa se duca pana la baie. Fix in mijlocul actiunii! Ti-ar placea? Nu prea cred!

Cele mai noi produse pentru ejaculare precoce, la super oferte

Nu vrei sa se opreasca actiunea. Asa și partenera ta, nu vrea sa se opreasca actiunea.

Din fericire, la film e nu e vorba de stimulare, așadar poți relua de unde ai ramas. Cand vorbim de sex insa, trebuie sa o iei aproape de la inceput!

cum afecteaza metoda opreste și incepe viata sexuala

Nu cred ca iti doresti sa incepi iar cu preludiu atunci cand simti ca iti vine sa ejaculezi, nu? E ciudat, și bineinteles ca nu faci asta. Insa partenera deja nu mai este stimulata, așadar continuand de unde ati ramas scade radical sansele ca acesta sa se mai bucure de sex, sa nu mai vorbim de orgasm care va fi probabil imposibil de obtinut.

Eros prolong 101 – Spray-ul pentru ejaculare precoce ce te ajută să obtii partide de sex mai lungi

Eros Prolong 101 – Spray pentru ejaculare precoce, 30 ml

Partenera va ajunge din ce in ce mai aproape de orgasm, după care te opresti. Este foarte enervant pentru ea.

Nu face sexul mai placut

Pentru a te antrena sa rezisti mai mult in dormitor, trebuie sa faci sex mai des. Prin metoda „opreste și incepe” ai impresia ca vei deveni mai bun la sex, dar in realitate lucrururile stau altfel. Aceasta metoda nu iti rezolva problemele, doar le mascheaza.

metoda „Opreste și incepe” nu te face mai bnu in dormitor. Tot ce face este sa iti mascheze problemele, facandu-te sa pari ca rezisti mai mult in dormitor.

Daca te opresti și incepi iar, nu o sa te bucuri nici tu, nici partenera de acea partida de sex. Tot ce vei face este sa irosesti 20 de minute.

Sesiu de sex ar putea dura 20 de minute, cu 10 sau 15 mai mult decat rezisti in general. Dar gandeste-te ca cel putin jumatate din acea perioada va fi folosita pentru a sta sa iti treaca erectia. Asadar, nu vei prelungi actul sexual, ci il vei face mai rar. Plictisitor!

Daca ai probleme sa rezisti in dormitor, exista o problema cu TINE care trebuie as o rezolvi. Fie ca vorbim de mintea ta, de penis sau de corpul tau, una din acetea trebuie sa fie intr-o formă mai buna (de preferabil toate 3).

Din fericire, exista metode prin care iti poți imbunatati viata sexuala și sa rezisti mai mult in dormitor, cu toate ca nu este metoda de oprire și incepere.

Ce tehnici sa folosesti in loc de metoda „opreste și incepe”

Iata tehnicile folostie catunci cand vrei sa rezisti mai mult in dormitor care functionează cu adevărat. Sunt foarte ușor de folosit, așadar oricine poate (si ar trebui!) sa le practice.

Vizualizeaza-ti succesul

Trebuie sa te vizualizezica fiind un amant pasional desavarsit. MUlti barbati au avut câteva experiențe sexuale proaste și deja cred ca sunt groaznici in pat. „Asa sunt eu.”

Sexul nu e rau, dar ne convingem pe noi insine ca suntem rai in pat. Gandurile nu reflecta realitatea.

Longtime Lover – Spray-ul ce combate cu succes ejacularea precoce

Longtime Lover – Spray pentru ejaculare precoce, 15 ml

Noi credem ca este complet imposibil sa schimbam ceea ce suntem, așadar nu facem efoturi pentru a imbunatati viata sexuala. Acest lucru e gresit.

Uneori, cea mai mare provocare nu este penisul tau, ci mintea ta. Pentru a o „trata”, trebuie sa vizualizezi ceea ce doresti sa fii. Imagineaza-ti ca esti in pat cu partenera ta sau cu partenera pe care o doresti, avand parte de penetrari adanci pentru 30 de minute. Imagineaza-ti toata acea tensiune, plăcere și apropiere ce are loc intre voi.

Acest lucru nu functionează daca il faci o singurat data. Trebuie sa il faci iar și iar, pana cand creierul tau este convins ca esti un partener sexual pe cinste.

metode eficiente pentru imbunatatirea vietii sexuale

Dupa ce creierul tau este pregatit, este timpul sa iti „tratezi” și penisul. Iata care este cea mai buna metoda pentru a reusi sa rezisti mai mult in dormitor.

Edging

Metoda edging este foarte cunoscuta. Aceasta se practica atunci cand te apropii de orgasm, după care te opresti.. și repeti procesul iar și iar. Suna foarte mult cu metoda „opreste și incepe”, nu-i asa?

Este apropiata, insa diferenta este ca aceasta metoda se face in timp ce te masturbezi. Nu se face cu o femeie!

Obtii toate beneficiile din aceatsa mteoda cand o faci atunci cand te masturbezi, cand o faci pe post de exercitiu, nu atunci cand amandoi va asteptati sa aveti parte de placere. Precum orice tip de exercitiu, necesită timp și dedicare.

Metoda edging iti aduce creierul și penisul la un nivel de excitare optim. Citeste mai multe despre acest subiect in articolul despre metoda edging.

Foloseste exercitiile kegel.

Exercitiile kegel sunt de asemenea extraordinare pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca performantel sexuale. Aceste exercitii se fac pentru muschii din jurul penisului. Acesti muschi sunt folositori pentru controlarea orgasmului, deoarece muschii kegel sunt responsabili de ejacularea spermei. Daca iti poți imbunatati muschi kegel, iti vei putea mentine orgasmul.

Daca nu stii cum sa iti antrenezi muschii kegel (sau care sunt acestia), atunci cand urinezi, opreste-te. Muschii pe care ii incordezi pentru a mentine urina, aceea sunt muschii kegel.

Tian Li – Fiolele de TOP 100% eficiente ce te ajută să obtii o erecție puternică și sa combati ejacularea precoce

TianLi – Fiole pentru Potență și Ejaculare Precoce, 6 bucăți

 

Pentru a antrena muschi kegel, practica aceasta metoda atunci cand mergi la baie sau chiar și cand pur și simplu stai degeaba. Incepe cu 5 seturi a cate 10 reprize de exercitii, 3 zile pe saptamana.

Pe urma, poți trece rutine mai avansate.

Aceste 3 tehnic – vizualizare, edging și kegel sunt mult mai bune decat metoda „opreste și incepe”, care s-a dovedit a fi complet ineficienta.

Tine cont de sfaturile de mai sus și vei reusi sa iti imbunatatesti radical viata sexuala, rezistand mai mult in dormitor. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.