Satisfyer Pro 2 Next Generation. Este mai bun decât predecesorul său?

Satisfyer-Pro-2-Next-Generation

La prima vedere, Satisfyer Pro 2 Next Generation pare identic cu predecesorul sau. Cu toate astea, exista câteva diferente subtile.

Butoanele: Satisfyer Pro 2 Next Generation are butoane + și – pentru a creste sau descreste intensitatea. Predecesorul sau avea un singur buton prin care alegeai intensitatea dorita. Pare mai confortabil astfel. Ambele au buton separat de inchidere și deschidere a jucăriei.

Culoarea: Din pacate, și acesta a pastrat culoarea de bronz care pe mine nu ma atrage. Totusi, are o nuanta mai putin pronuntata.

Luminile: Spre deosebire de celalalt, Satisfyer Pro 2 Next Generation nu are o lumina cu LED separata. In schimb, se aprinde butonul de pornire atunci cand il deschizi. Este mai mica lumina decat la predecesorul sau.

Sunetul: Sunetul motorului a fost imbunatatit. Satisfyer Pro 2 Next Generation este mai silentios decat predecesorul sau, insa diferenta nu este chiar atat de mare. Totusi, se aude diferenta.

Stimulator Clitoris Satisfyer Pro 2 Violet – Rezistent La Apă

Cum se foloseste Satisfyer Pro 2 Next Generation

Pentru a-l porni, tine apasat pe butonul de pornire pentru 2 secunde. Butonul se va aprinde cu o lumina alba iar jucaria va porni. Trebuie sa il pozitionezi astfel ca mansonul de silicon sa ajunga direct pe clitoris. Odata ce s-a asezat confortabil, nu va trebui sa il mai muti.

Foloseste butoanele + și – pentru a alege intensitatea care iti place. Are 11 viteze de intensitate. Odata ce ai terminat, opreste-l apasand iar timp de 2 secunde pe butonul de pornire. Foloseste un lubrifiant pe bază de apă pentru a creste intensitatea in timpul utilizarii.

Jucaria se incarca prin USB, ceea ce înseamnă ca nu trebuie sa iti faci griji ca vei ramane fără baterii. Pentru a-l incarca, trebuie doar as il conectezi la un port de USB. Lumina alba a ledului va clipi in timp ce se incarca și va ramane aprins constant cand e incarcata complet. O incarcare completa ia cam o ora și jumatate, cu toate ca prima incarcare poate lua pana la 8 ore.

Satisfyer-Pro-2-Next-Generation-incarcare

Satisfyer Pro 2 Next Generation foloseste magneti foarte puternici pentru a creea efectul de suctiune, așadar nu il folosi daca ai stimulator cardiac. De asemenea, recomand sa nu il tii langa calculator, laptop sau telefon mobil deoarece magnetele puternice pot uneori sa interfereze cu acestea.

Ambalaj și depozitare

Satisfyer Pro 2 Next Generation vine intr-un ambalaj foarte similar cu predecesorul sau. Vine intr-un ambalaj simplu, alb și placut. Inauntru, primesti stimulatorul in sine, un cablu de incarcare și un manual de instructiuni in mai multe limbi.

Precum și predecesorul sau, Satisfyer Pro 2, nu vine cu un bagaj de depozitare, ceea ce mi se pare un minus. Foloseste tu un saculet de depozitare daca ai.

Nu inteleg de ce nu s-au gandit cei de la Satisfyer la acest aspect. AI crede ca varianta imbunatatita pune accent și pe depozitare, dar se pare ca nu chiar.

Stimulator Clitoris Satisfyer Pro 2, Blue

Material din care este fabricat

Precum și cel de dinaintea sa, Satisfyer Pro 2 Next Generation este făcut dintr-un material prietenos cu pielea, dintr-un plastic ABS ferm și puternic, rezistent. Partea care intra in contact cu pielea, capul alb este făcut din silicon fin și placut la atingere. Exact ca predecesorul. neporos, prietenos cu pielea și netoxic.

Pentru a fi curatat, se poate detasa pentru a fi spalat separat cu apă caldă și sapun. Daca vrei sa il speli mai intens, il poți introduce in apa fierbine și sa il lasi pentru un minut acolo.

Este complet rezistent la apă, așadar il poți folosi și in apa. Bineinteles, nu il folosi in apa și nu il lasa sa intre deloc in contact cu apa in timp ce se incarca.

Daca folosesti un lubrifiant, alege unul de calitate sperioara, pe baza de apa. Daca tot te-ai decis sa cumperi un stimulator de clitoris de lux, merita sa cauți calitate și cand vine vorba de un lubrifiant (alege unul pe baza de apă).

Satisfyer-Pro-2-Next-Generation-pareri-pret

Parerea mea despre Satisfyer Pro 2 Next Generation

Precum și cel de dinaintae as, cu siguranta este foarte placut. Atunci cand il folosesc, chiar și intensitatea medie este suficient de puternică pentru a ma satisface. Pur și simplu este prea puternic pentru mine la viteza maxima. Daca tu ai clitorisul mai putin sensibil, probabil ca vei face fata și la aceasta viteza.

Tine cont de faptul ca functia de vacuum sensibilizeaza clitorisul și e posibil ca și pentru tine sa fie prea puternic. In orice caz, ideea este ca e suficient de puternic pentru a te satisface.

Imi place ca, atunci cand il folosesc, am mai mult control asupra vitezei. Daca am apasat pe o viteza mai puternica, pot oricând sa aleg una mai usoara, fără sa fie nevoie sa trec iar prin toate vitezele, ca la predecesorul sau.

Cu toate ca este un convenient, nu mi se pare totusi o diferenta foarte mare. De obicei, cand am ajuns la intensitatea dorita, raman la aceeasi pe toata durata.

Vibrator Satisfyer Pro 2 Vibration

Cu toate ca Satisfyer Pro 2 Next Generation este putin mai silentios decat predecesorul sau, inca nu este chiar silentios. Se aude destul de tare, ceea ce nu imi place la aceste jucarii erotice de femei. Cu toate astea, nu cred ca se aude prin pereti, dar se poate auzi daca mai este cineva in camera cu tine.

De fapt, nici macar butoanele nu sunt silentioase. Chiar și apasarea pe acestea este oarecum zgomotoasa. Se vede clar ca nu s-a cautat a fi un stimulator silentios.

Mi-ar fi placut mult ca daca tot au vrut sa imbunatateasca jucaria, sa ii schimbe și culoarea. Totusi, se pare ca Satisfyer prefera sa pastreze aceasta tematica de bronz. Mie personal nu imi place: as fi ales un rosu inchis sau chiar culoarea smaraldului. Totusi, este o preferinta personala.

Cu toate ca este ușor imbunatatit, pe mine, personal, stimulatorul Satisfyer Pro 2 Next Generation nu m-a convins. In mare parte, imi oferă plăceri la fel de intense precum predecesorul sau, Satisfyer Pro 2. Este putin mai convenabil deoarece poți schimba mai ușor vitezele, insa materialul mi se pare ca este acelasi și orgasmele sunt la fel de intense.

Cu toate ca este putin mai silentios, nu este 100% fără zgomot. Nu cred ca face vreo diferenta. Ar fi trebuit sa fie mult mai silentios pentru a se vedea o diferenta serioasa. Nu mi se pare ca este foarte mare diferenta intre cele doua. Daca vrei sa iti stimulezi clitorisul, parerea mea este ca amandoua sunt la fel de placute.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.