Top 10 Părți din Corpul unei Femei pe care Bărbații le Adoră

cele mai sexi parti la o femeie

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai sexi parti ale corpului unei femei? Da, bineinteles, mereu ne gandim la asta! Sanii și fesele sunt primele care iti vin in minte, dar exista mult mai multe. De fapt, ai fi surprinsa sa afli ca unii barbati sunt excitati de anumite zone ale corpului la care nici nu te-ai fi gandit. Iata care sunt partile favorite ale barbatilor din corpul unei femei.

Daca esti barbat, ia aminte la partile femeilor despre care vorbim aici – poate iti plac și tie și inca nu stiai, iar daca stii, vei intelege despre ce vorbim!

Daca esti o femeie, invata ce parti il pot innebuni pe barbatul tau, astfel vei reusi sa il seduci mai ușor.

1. Sanii

sanii

Bineinteles, trebuie sa mentionam sanii. Asa cum era de asteptat, sanii sunt partea preferata din corpul unei femei, cel putin in majoritatea cazurilor. Sanii reprezinta dragostea si, iubirea și tandretea. Este natural ca un barbat să se simtă atras de acesta zona a femeilor.

Spanish Love Drops – Picaturi afrodiziace care te fac sa fii cea mai sexi femeie. Perfecte pentru cupluri

Spanish Love Drops, 30 ml – Picături Afrodiziace pentru Creșterea Dorinței Sexuale

Multi barbati prefera sanii mari, insa asta nu înseamnă ca nu sunt și barbati care prefera sanii mici. Trebuie să știi cum sa profiti de ce ti-a oferit mama natura și sa fii sigura ca sanii tai sunt cei mai frumosi. Asa vei putea innebuni pe orice barbat cu aceasta parte a corpului tau.

2. Fundul

Daca exista ceva la care barbații se uita cel mai des, acesta este fundul unei femei. Se uita mereu iar din acest motiv inca se dezbate problema daca barbații sunt mai atrasi de fund sau de sanii unei femei.

Suplimente de top, ce te ajută să petreci o noapte pasională împreuna cu persoana iubită

Precum și la sani, barbații prefera diferite dimensiuni sau forme, așadar nu te stresa prea tare sa ai cei mai mari sani – sunt multi barbati care prefera sanii de dimensiuni moderate și fermi decat mari și greoi. Sanii tai sunt perfect și sexy asa cum sunt și cu siguranta iti vor excita partenerul, nu te stresa prea mult pe aceasta tema.

3. Picioarele

par sexy

Cum sa nu mentionam picioarele? Serios, sunt extrem de sexy! Niciun barbat nu poate rezista la vederea unor picioare frumoase și bine ingrijite. Daca esti o femeie, nu-ti fa griji daca nu ai picioare lungi și subtiri. Barbatii se pot indragosti de picioarele tale oricum, la urma urmei, la capatul acestora este un fund apetisant. Atat timp cat sunt epilate și ingrijite, cu siguranta vei gasi barbatul cu care vei da gata cu picioarele tale.

Sfat: Daca ai picioare subtiri dar nu prea lungi, poți purta o fustita mini și niste tocuri sexy, acestea făcând picioarele să pară mai inalte și pe tine sa arati extrem de sexy. Iti poți imagina cat de sexi poți arata astfel?

4. Parul

par sexy

Brunet, blond, roscat, parul este unul din principalele zone ale corpului la care barbații se uita și cu care au fantezii atunci cand vine vorba de sex. Indiferent de culoare, forma sau marimea parului, barbații adora parul. Nu exista un par mai frumos ca altul, ci doar un par care arata mai bine pentru trasaturile tale.

Daca vrei sa profiti din plin de podoapa ta capilara, mergi la un salon și roaga specialistul sa iti recomande un stil. Daca iti convine, poți incerca. Daca parul se potriveste cu restul trasaturilor tale, vei da pe spate orice barbat. Nu degeaba este acesta unul din cele mai sexi parti din corpul unei femei.

5. Buzele

buze sexy

Buzele sunt o parte a corpului care excita cel mai tare barbatii. Conform studiilor, barbații cauta in buzele femelilor o combinatie de plentitudine, roseata și caldura. Niste buze sexy pot excita orice barbat. Nu exista nimic mai sexi la o femeie decat modul in care isi misca buzele – sarutul poate fi irezistibil atunci cand este oferit de niste buze sexy. Fie ca folosesti ruj sau nu, buzele sun cu siguranta unul din cele mai sexi parti din corpul unei femei.

Shunga Erotic – Ulei de masja cu aroma de lavanda. Perfect pentru masarea corpului unei femei sexy

Shunga Erotic – Ulei de Masaj cu Aroma de Lavanda, 250 ml

Sfat: Din ce in ce mai multe femei isi fac buzele uriase. Barbatii nu sunt atrasi neaparat de niste buze mari. Mai bine niste buze naturale și frumoase decat niste buze false, de care nu se va simti nimeni atras.

De asemenea, buzele sunt pentru vorbit, ceea ce barbații gasesc extrem de sexy la o femeie, in functie de modul incare vorbiti.

6. Zambetul

zambetul

Nimeni nu poate rezista unui zambet frumos de la o femeie frumoasa. De fapt, aceasta expresie poate face orice femeie irezistibila. Un simplu zambet poate arata simplitate și fericite, exact ce cauta majoritatea barbatilor la o femeie.

Parfumuri cu feromoni, ce înnebunesc orice femeie

Nu exista nimic mai frumos pentru un barbat decat o femeie fericita. Atentie, nu neaparat super vesela, ci fericita, care sa fie multumita cu viata ei. Zambetul face o femeie mai frumoase nu prin faptul ca ii schimba lucul, ci schimba ceea ce reprezinta aceasta. Cu toate ca zambetul nu este o parte a corpului, cu siguranta este una din cele mai irezistibile trasaturi la o femeie.

7. Ochii

ochi sexy

Ochii sunt oglinda sufletului, după cm spune vorba. Pe langa asta, sunt și o parte a femeilor extrem de sexi pe care barbații o adora. De ce? Pentru ca contactul vizual este aspectul cheie in orice relatie, inca de la inceput. Dupa cum spun și vorba „dragoste la prima vedere”.

Precum orice alta parte a corpului, exista nenumarate tipuri de culori de ochi, pentru toate gusturile, insa ceea ce stim este ca barbații considera ochii femeilor irezistibili (si invers!). O femeie care isi ofloseste ochii mai mult decat pentru vazut este exact ceea ce poate cauta un barbat. Acesta poate arata fericire, tristete, dorinta, emotii, așadar cum sa nu te indragostesti de ochii unei femei?

8. Gatul

gat sexi

Gatul este o alta parte a corpului unei femei pe care barbaii o adora. Sa fim seriosi, nu exista nimic ma isexi decat o bluza cu gatul gol și cu putin decoltei. Aceasta amplifica aparenta și face femeia respectiva irezistibila. Gatul este una in dele mai sexi parti ale corpului unei femei.

Sa nu uitam de clavicula de sub gat, și acea zona este extrem de irezistibila. Nimic mai frumos decat o femeie care isi expune aceste zone, împreună cu o parte din umar!

9. Mainile

maini sexi

Este timpul sa vorbim despre maini. Asa cum acestea sunt indispensabile pentru rezolvarea lucrurilor de zi cu zi a femeilor, sunt indispensabile și intr-o relatie.

Shunga Stimulation – Ulei de masaj pentru amplificarea stimulilor sexuali

Shunga Stimulation – Ulei de Masaj cu Aroma de Piersica, 250 ml

Sunt facute pentru atingeri și pentru a provoca placere.

Sfat: mainile delicate cu o manichiura frumoasa, moi și fine datorită cremelor sunt mai sexi decat mutle alte zone ale corpului.

10. Soldurile

solduri sexy

Soldurile.. una din cele mai sexi zone ale corpului unei femei. Aceasta zona este incredibil de sexi și poate excita orice barbat intr-un timp foarte scurt. Nu exista nimic mai intens decat sa simti niste solduri ingrijitie atnuci cand dansezi, dormi sau esti intim cu presoana iubita. Sunt de-a dreptul irezistibile!

Alt lucru care le face irezistibile este faptul ca sunt atat de unice, deoarece nu toate femeile au soldurile pronuntate, dar atunci cand il au, le ia 10 cel mult 10 secunde barbatilor sa devina obsedati după acestea. Pentru unii barbati, soldurile sunt cea mai sexi parte a corplui unei femei, chiar mai sexi decat sanii sau fundul.

Concluzie

Acum ca stii ce e frumos, sexi și irezitibil la partile corpului ale unei femei, stii cam tot ce trebuie despre corpul acesteia din punct de vedere sexual.

Daca esti barbat, e posibil ca deja sa fi gasit noi fantezii sexuale i nacest articol care cu siguranta iti vor schimba viata sexuala. Avand in vedere ca nu sunt niste zone extrem de obraznice, nu e nimic rau sa o atingi pe partenera in aceste zone atunci cand faceti dragoste (daca nu o faci deja).

Daca esti femeie, ai grija de aceste parti ale corpului și pune-le in evidenta, foloseste-le in avantajul tau. Foloeste haine care le arata în mod strategic și vei observa cum se aduna barbații in jurul tau. Serios, functionează ca prin magie!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.